| Vesti | AXE | Noctua fanovi – koliko Vas ima?
AXE

Noctua fanovi – koliko Vas ima?

Noctua Keychain

Svi bi već trebali da znaju da Noctua predstavlja sam vrh kvaliteta kada su u pitanju kuleri i ventilatori, a VipHouse je jedna od poznatijih domaćih prodavnica računarske opreme koja je u potpunosti prepoznala potencijal i kvalitet Noctua proizvoda.

Između ostalog, to možete videti i po njihovom lageru koji uključuje redux seriju ventilatora, najnovije NF-A8 i NF-A9 ventilatore, najnovije NH-D9L i NH-U9S kulere, a postoji i mogućnost nabavke iPPC ventilatora. U ponudi su i Noctua-ini paketići L.N.A. adaptera, produžnih kablova i antivibracionih nosača, dakle, sve što Vam je neophodno za efikasno hlađenje.

Međutim, nismo tu zbog reklame, već da bismo videli koliko među Vama ima ljubitelja Noctua proizvoda i da Vas ujedno nagradimo sa malim poklonom. 

 

Pošto imamo ograničen broj poklona, treba nekako da odlučimo ko će dobiti Noctua privezak i pravila su jednostavna. Treba samo da budete registrovan član PCAXE foruma i treba da fotografišete svoj računar tako da se u njemu vidi što više Noctua proizvoda. Dakle, pratite link na kraju članka i ostavite fotografije u temi.

 

Noctua Keychain 003 T Noctua Keychain 010 T
   
Noctua Keychain 004 T Noctua Keychain 008 T

 

Jedanaest učesnika sa najvećim brojem Noctua “stvarčica” će biti počašćeni Noctua priveskom, a u slučaju istog broja proizvoda među učesnicima, prednost će imati oni koji su se ranije prijavili sa svojim fotografijama.

 

Noctua Keychain 007 T

 

Jeste da se radi samo o privesku, ali pošto im je ograničen broj, nekako moramo odlučiti ko najviše zaslužuje ovaj poklončić.

 

Noctua Logo VipHouse Logo

 

Ovo nije takmičenje, ovo je samo neki vid okupljanja “Noktuaša” i dodela poklončića.

 

Komentarišite na forumu