| Vesti | AXE | CM Storm Xornet modding takmičenje
AXE

CM Storm Xornet modding takmičenje

uvodna

Od Cooler Master-a sa ljubavlju!

 

Dragi čitaoci i PCAXE forumaši, pred nama su uzbudljiva dva meseca! Modding sekcija na PCAXE Forumu je vremenom postala veoma jaka! Snagu toj sekciji ne daje niko drugi do nekoličina PCAXE forumaša koji su od osnivanja Vašeg i našeg PCAXE foruma bezrezervno razmenjivali iskustva, pravili worklog-ove svojih radova isl, dok smo svi mi ostali to pratili sa uživanjem!

Predstavljeno je dosta kvalitetnih radova, mahom adaptacija kućišta, ali bilo je i drugih… Sada je vreme da se sve to odvede na jedan viši nivo i napravi pravo takmičenje!

Cooler Master je uvek znao da stane iza entuzijasta, tako je bilo i ovoga puta! Počev od 28.09.2012. u naredna dva meseca, uživaćemo u „CM Storm Xornet modding” takmičenju! Izabrani su najbolji “modderi” sa PCAXE foruma, konkurencija je žestoka, a svi ćemo biti u prilici da glasamo za najboljeg!

 

CM Xornet Modding contest 03

 

Forumaši kojima je ukazano poverenje u takmičenju su:

 

 

Dakle, nema zezanja! Opasna ekipa, a ista je meta i isto ostojanje – CM Storm Xornet miš! “Komšije mađari”, odnosno logout.hu je imao odlično takmičenje, da li možemo kao Srbija bolje? PCAXE redakcija u to čvrsto veruje!

 

CM Xornet Modding contest 02

 

Svako od forumaša će napraviti svoj worklog u okviru OVOG PCAXE foruma, a imaju apsolutno odrešene ruke, pa neka najbolji pobedi! Pobednik će osvojiti vrednu nagradu, a Cooler Master je odlučio da ista za sada bude iznenađenje!

 

Glasanje ili sreća?

 

Ovo je tip takmičenja u koji nikako ne želimo da ubacimo faktor sreće. Neka kvalitet pobedi ovoga puta!

 

CM Xornet Modding contest 05

 

Pobednik će biti izglasan, a maksimalni broj bodova koji može da osvoji neko od takmičara je 18, dok je sve rešeno bodovanjem na sledeći način:

 

 

Dakle, svaka od grupa glasača će biti u prilici da donese glas pobedniku, a samo glasanje će trajati 7 dana. Pravo glasajna imaju svi PCAXE forumaši registrovani na dan objave ove najave.

Grupe su određene tako da je Facebook glasanje stavljeno u drugi plan, ali nije izostavljeno jer i ti bodovi mogu da odluče pobednika. Sa druge strane smatramo da glasovi PCAXE forumaša vrede najviše, odmah zatim glasovi stručnog žirija sastavljenog od članova PCAXE redakcije i lokalne kancelarije Cooler Mastera.

Takmičenje može da počne! Neka najbolji pobedi!

 

Komentarišite na forumu

 

Ivan Vujić

Software, storage, network etc editor @ AXE
Database migration @ RC ETF

Dodaj komentar

Kliknite ovde da biste poslali komentar