| Vesti | AXE | 100K Specijal + Logitech giveaway
AXE

100K Specijal + Logitech giveaway

PCAXESpecijal

PCAXE sada prati preko 100.000 fanova sveta tehnologije koji su željni novih informacija i ne bismo uspeli to bez vaše beskrajne podrške.

U saradnji sa kompanijom Logitech odlučili smo da podelimo poklone za koje verujemo da će vam se dopasti, međutim, želeli smo da podelimo sa vama i naše prve korake, odnosno, kako smo počeli sa recenzijama i koliko smo napredovali.

Dule će vas odvesti u jedinstveni vremeplov PCAXE-a u materijalu koji smo vam pripremili.

Od laganih pa do kompleksnijih i opširnijih recenzija koje smo pripremali, PCAXE je uvek stavljao akcenat na to da korisnicima pomognemo oko od odabira idealnih komponenti, pa sve do saveta onima kojima nije jasno kako nešto funkcioniše na njihovom računaru.

Takođe, one najvernije fanove smo i nagrađivali, a danas je kompanija Logitech odlučila da vas obraduje sa G640 podlogom za miš, protective case-ovima za Ipad Mini i Samsung Galaxy Tab 3, kao i ProGaming Logitech Link mišem.

Sve što trebate uraditi jeste da popunite upitnik u opisu video klipa i možete biti u trci za ove fine poklone od Logitech-a. I naravno, kao i uvek, zahvalni smo što ste naš vetar u leđa već osam godina, i mi ćemo se potruditi da nastavimo još uspešniji u godinama koje dolaze.

 

 

Komentarišite na forumu