| Rubrike | Reportaže | PIN I-Day 2014
Reportaže

PIN I-Day 2014

Pin I-Day 2014

20 godina postojanja PIN-a

 

18.10.2014. Novi Sad – Ponovo smo na Novosadskom sajmu, tačnije u Master Centru, kao i svake godine u ovo vreme. Tradicionalni I-Day, događaj koji se svake jeseni održava u organizaciji PIN Computers-a, ovoga puta je od posebnog značaja.

PIN slavi 20 godina postojanja! Sve odiše svečanom atmosferom i perfektnom organizacijom. Hol je pun mnogobrojnih poznatih i manje poznatih lica sa domaće i strane IT scene, pa znamo da će ovo biti još jedno kvalitetno druženje.

Pre nego što se upustimo u detalje, želimo iskreno da čestitamo kompaniji PIN što je uspešno istrajala čak 20 godina na turbulentnom IT tržištu. 

 

Sam početak ovog skupa počeo je sa prijavljivanjem i registracijom učesnika, gde su simpatične hostese uručivale poklone posetiocima.

 

Pin I-Day 2014 Random 01 T

 

Uz PIN smo ovoga puta imali prilike da se susretnemo sa mnogobrojim kompanijama, kao što su AMD, Microsoft, IBM, Dell, HP, Gigabyte, ASRock, D-Link, Lenovo, NVIDIA, LG, Phillips, Smart Box, Sony, Huawei, Transcend, Intel, Bluberry i Nokia.

 

Pin I-Day 2014 Random 02 T

 

Štandovi su i ovoga puta bili bogati. Dok su se neki oslanjali samo na svoje štandove, većina kompanija je imala svog predstavnika, a neki čak i predstavnike koji su govorili o novim proizvodima i budućim planovima.

 

Pin I-Day 2014 Random 03 T Pin I-Day 2014 Random 07 T

 

Pokušaćemo da Vam prenesemo sve što smo videli i naučili na ovogodišnjem I-Day-u, a krenućemo po abecednom redosledu. 

 

A

Atila Gobor

Dodaj komentar

Kliknite ovde da biste poslali komentar