| Rubrike | Reportaže | Julski broj Mobilnog magazina je na kioscima
Reportaže

Julski broj Mobilnog magazina je na kioscima

uvodna

Vreme je odmora, a to znači i razmišljanje o upotrebi mobilnih telefona na popularnim letnjim destinacijama. U julskom broju Mobilnog magazina pročitajte koliko će vas koštati razgovori, poruke i pristup internetu, ako želite da bude dostupni i na plaži. Saznajte da li je tablet koji je lansirao HTC pod nazivom Flyer „samo“ još jedan mali tablet ili ima neke posebne prednosti nad većim modelima? Tu je i jedan ozbiljan Android telefon – LG Optimus Black crn, dostojanstven i moćan, kao i potencijalni letnji hit – HTC ChaCha – prvi telefon sa Facebook tasterom.

 

Naslovna MM134

 

Iz Home segmenta izdvajamo – novi Samsungov robot-usisivač – Navibot. Otkrijte koliko je bolji od prethodnika i da li može da usisa sve nečistoće, a da izbegne kablove.

U rubrici Top 10 možete pročitati 10 predloga za telefone, fotoaparate, plejere i druge „igračke“ koje možete lako poneti na plažu i uživati u čarima komunikacije gde god da ste. Pazite, nisu svi predlozi otporni na pesak i vodu, ali su svi zarazno zabavni za upotrebu!

U julskom broju nagradu [email protected] dobio je HTC Sensation –  fantastičan naslednik modela Desire HD.

U Lifestyle rubrici koja je ovog meseca proširena na celih dvadeset strana možete čitati o Formuli 1, surfingu i to onom originalnom – na talasima, kao i o Renault Megane Coupe-u.

 

Komentarišite na forumu

 

Ivan Vujić

Software, storage, network etc editor @ AXE
Database migration @ RC ETF

Dodaj komentar

Kliknite ovde da biste poslali komentar