| Rubrike | Reportaže | CE&HA Sajam 2012 otvoren za javnost!
Reportaže

CE&HA Sajam 2012 otvoren za javnost!

uvodna

„Dođite, uložite u Srbiju“

 

CE&HA 2012 (Consumer Electronics & Home Appliances) sajam je otvoren! Ministar trgovine i telekomunikacija, gospodin Rasim Ljajić, je poželeo svim investitorima da dođu i ulože u Srbiju.

Predstavnik Toshiba-e je dodao: „Posle zemljotresa i cunamija koji su zadesili našu zemlju, sa kojima ste, verujem, svi upoznati, japanci su shvatili koliko je bitno imati dobrog partnera širom sveta“.

Ove godine je CE&HA sajam najavljen pod sloganom “Bigger, Better, Newer”, što nedvosmisleno znači da će drugi po redu “Sajam računara, potrošačke elektronike i kućnih aparata” stvarno to i biti – Veći, bolji, noviji”. Kako je sve to izgledalo prošle godine podsetite se putem OVE reportaže.

 

CEHA otvaranje 10 T

 

Drugi po redu, Sajam računara, potrošačke elektronike i kućnih aparata CE&HA (Consumer Electronics & Home Appliances Fair) održaće se na Beogradskom sajmu od 13. do 16. septembra ove godine. Sajam će se održati u dve najveće hale Beogradskog sajma – halama 1 i 4 na površini od oko 6.000 kvadratnih metara.

 

CEHA otvaranje 09 T

 

Svečano otvaranje je započeto uvodnom reči direktora CE&HA sajma, gospodina Zorana Đukanovića: „Kako je reč o specifičnom sajmu, ja koristim svoj smart phone kao podsetnik šta sve treba da kažem i najavim“.

 

CEHA otvaranje 06 T

 

Predstavnik Toshiba-e je izjavio: “Drago nam je što u Srbiji, koja je nesumljivo lider u regionu, imamo market share od 25%.“


CEHA otvaranje 04 T

 

Ministar trgovine i telekomunikacija, gospodin Rasim Ljajić, je izjavio: „Pozivam sve strane investitore da dođu ulože u Srbiju!“.

 

CEHA otvaranje 01 TCEHA otvaranje 02 TCEHA otvaranje 03 T
CEHA otvaranje 11 TCEHA otvaranje 12 TCEHA otvaranje 13 T

 

Ministar Rasim Ljajić se prošetao CE&HA sajmom, i posebno mu se svidela Samsung prezentacija novih modela pametnih LCD TV-a – Igranje Angry Birds-a uz pomoć ruku :-).

 

Više informacija možete pronaći na internet adresi: www.ceha.rs


Komentarišite na forumu

Ivan Vujić

Software, storage, network etc editor @ AXE
Database migration @ RC ETF

Dodaj komentar

Kliknite ovde da biste poslali komentar