| Rubrike | Moding | CUBE-ORA Build
Moding

CUBE-ORA Build

Nova omiljena KOCKA!

Imali smo priliku da u AXE redakciji testiramo i uživamo u performansama, kao i izgledu CUBE-ORA builda. Kako Dule navodi, prva asocijacija na ovakav build jeste Aurora Borealis, kako boje savršeno oponašaju polarnu svetlost, i sami motivi su implementirani tokom njegovog kreiranja. Računar je u potpunosti sastavio Marko Vezmar iz kompanije ASUS, a u pitanju je jedan moćan i vizuelno atraktivan build.

Samu osnovu čini ThermalTake Level 20 HT kućište, a u pitanju je izuzetno popularna serija kućišta iz ove kompanije, kako nudi veliki prostor za ugrađivanje komponenti, kao i pomoć pri termalnim karakteristikama.

Za optimalno hlađenje, bilo da se build koristi sa zatvorenim stranicama ili je otvoren, su se postarali brojni triple radijatori iz Thermaltake-a. Kada se govori o buci, CUBE-ORA se može pohvaliti time da je u pitanju izuzetno tih računar, koji i pri workloadu ne pravi veliku buku.

Dva odvojena Thermaltake loop-a hlade CPU i GPU, dok samu grafičku kartu RTX 3080 Strix dodatno hladi i EKWB Vector Strix Full Cover vodeni blok. Za optimalno napajanje ovog builda je zaslužno ROG Thor 1200W. Međutim, ovo su samo neke od karakteristika koje krase CUBE-ORA build.

AXE

Dodaj komentar

Kliknite ovde da biste poslali komentar