| Multimedija | Zvučnici | Sonos One SL – Kako montirati zvučnike?
Zvučnici

Sonos One SL – Kako montirati zvučnike?

Konačno home theater!

Naša Home Theater slagalica je završena dodavanjem dva Sonos One SL zvučnika za surround. Tako da u ukupnom zbiru sada imamo praktično četiri Sonos zvučnika – pomenute One SL, ali i Beam Gen 2 i Sub Mini. Spremni smo da uživamo u Dolby Atmos iskustvu, a u ovom videu videćete i naš prvi utisak, kao i način na koji smo montirali One SL zvučnike na zid.

Da se podsetimo, Sonos One SL je bežični zvučnik visokih performansi koji nudi izuzetan zvuk i jednostavnu integraciju s drugim Sonos proizvodima. Dostupan u crnoj i beloj boji, on se može koristiti kao samostalan zvučnik ili se može integrisati s drugim Sonos proizvodima, kao što su soundbarovi i subwooferi, za stvaranje surround zvuka u vašem domu.

Sonos One SL podržava mnoge popularne streaming usluge, uključujući Spotify, Apple Music, Amazon Music i Google Play Music, što ga čini prilično svestranim. Ovaj zvučnik takođe ima funkciju automatskog podešavanja, što znači da se može automatski prilagoditi akustici vašeg prostora kako bi se postigao najbolji mogući zvuk.

Uz pomoć Sonos aplikacije za pametne telefone možete jednostavno upravljati svojim zvučnikom, prilagođavati postavke zvuka, stvarati i upravljati svojim playlistama. Sonos One SL podržava bežično povezivanje putem Wi-Fi ili Ethernet kabela za stabilniju vezu i pouzdaniju reprodukciju zvuka.

 

AXE