| Hardver | Prenosni računari | ASUS 1201N Seashell
Prenosni računari

ASUS 1201N Seashell


Pakovanje

 

Sama kutija u kojoj je došao ovaj „mališan“ i nije velikih dimenzija, rekli bismo baš onolika kolika treba. Sa prednje strane se u gro planu nalazi sam laptop sa motivom školjke na desktopu. Ako se pitate otkud baš školjka, odgovor je logičan – cela serija laptopova se zove Seashell što u prevodu sa engleskog jezika znači upravo školjka.

 

1_T

 

Sa gornje strane je sličan motiv prisutan, samo se ne vidi displej uređaja već njegova spoljašnjost.

 

48_T

 

Na samoj spoljašnjosti kutije nema još mnogo zanimljivih detalja, osim nekih osnovnih specifikacija ovog netbook-a kao i propratnog softvera koji dolazi u paketu.

 

 

2_T3_T

 

 

Sa donje strane kutije nalazi se nalepnica sa serijskim brojem i kratkim spiskom komponenata na kojima je baziran ovaj model.

 

5_T

 

Nakon otvaranja poklopca će vam odmah u oči upasti sam uređaj lepo zapakovan u belu zaštitnu tkaninu koja štiti od oštećenja i zamašćivanja (o čemu ćemo kasnije u tekstu).

 

 

5_T

 

Ako ste očekivali bogato i raskošno pakovanje bojimo se da ćete se razočarati. Od dodatne opreme tu su punjač vrlo malih dimenzija. Male dimenzije su logično doprinele i maloj masi što sve zajedno kao rezultat doprinosi tome da vam neće biti teško da punjač „vucarate“ sa sobom.

 

6_T

 

Kabal punjača je dugačak gotovo dva metra što ovim putem pozdravljamo jer vam istog gotovo nikad neće faliti.

 

7_T

 

Tu su još i nastavci za punjač sa različitom vrstom priključka, u zavisnosti na koju se mrežu kači. Te tako, bilo gde u svetu da se nalazite, vaš ljubimac će imati izvor za punjenje!

 

8_T

 

U pakovanju se još nalazi i kratko uputsvto i ti su nažalost priča oko pakovanja i dodatne opreme završava.

 

9_T

 

Dakle, u paketu se nalazi sav potreban pribor, ali ništa više od toga. Voleli bismo na primer da u standardnom pakovanju vidimo i neku (zaštitnu) torbicu ili slično koja će osim sprečavanja oštećenja doprineti i manjem prljanju uređaja. No, šta je tu je… Da vidimo šta nam zapravo donosi ovaj uređaj…

 

 

M

Miloš Jevtić

Dodaj komentar

Kliknite ovde da biste poslali komentar