| Hardver | Periferije | Sve je ROGze!
Periferije ASUS

Sve je ROGze!

Ove ROG komponente su dobile specijalan ružičasti tretman – u pitanju su ASUS ROG Sheath podloga, ROG Gladius II Origin optički miš, kao i ROG Strix Flare, mehanička tastatura.

Najpre imamo ASUS ROG Sheath PNK LTD podlogu koja je optimizovana za sve tipove gejming miševa, uz mekanu površinu koja omogućava veliku preciznost.

ROG Sheath PNK LTD je dizajniran za najbolju moguću udobnost i gumenu podlogu koja drži miš na mestu i zašivene ivice koje su otporne na habanje. ROG Gladius II Origin PNK LTD je ergonomski optički gejming miš optimizovan za FPS, uz Aura Sync.

Za preciznost pri ciljanju, tu je PixArt PMW3360 optički senzor (12000 DPI OPtical, 50G akceleraciju, 250 IPS). Omron prekidači garantuju do 50 miliona klikova i poseduju push-fit socket dizajn za laganu zamenu.

USB žičani optički gejming miš je dizajniran za uklapanje svim gripovima uz klikabilni scroll točak, DPI prekidač, kao i quick-release micro-USB.

Na kraju je tu ROG Strix Flare PNK LTD mehanička gejming tastatura koja poseduje poznate Cherry MX prekidače, posvećene media tastere, kao i kompletnu personalizaciju uz Aura Sync RGB osvetljenje.

 

 

Komentarišite na forumu…

AXE

Dodaj komentar

Kliknite ovde da biste poslali komentar