| Hardver | Periferije | Cooler Master SK621 + SK630 + SK650
Periferije Cooler Master

Cooler Master SK621 + SK630 + SK650

Niskoprofilna mehanika?

Ovoga puta smo na testu imali prilike da testiramo tri tastature iz Cooler Master porodice. Najpre, Bluetooth bežična mehanička tastaturu, SK621, kao i dve niskoprofilne mehaničke tastature iz SK serije proizvoda, a u pitanju su SK650 i SK630. SK621 je kompaktna Bluetooth bežična mehanička tastatura sa 65 tastera sa svim osnovnim karakteristikama.

Koristi nove niskofrekventne prekidače Cherry MX, a bežični hibridni dizajn omogućava korisnicima da izaberu između kablovskog ili bežičnog seta na osnovu preferenci. Tastatura obezbeđuje približno 14 sati korišćenja dok je pozadinsko osvetljenje uključeno ili do četiri meseca bez osvetljenja.

Ploča je opremljena Tip-C USB-om za praktičnost, pozadinsko osvetljenje po tasterima, okolne svetlosne trake i makroi mogu se u potpunosti prilagoditi pomoću Cooler Masterovog Portal Software Application. On-the-fly kontrole omogućavaju prilagođavanje osvetljenja i makronaredbi u realnom vremenu bez potrebe za softverom, uključujući Windows Lock On/Off kako bi se sprečilo slučajno aktiviranje tokom igranja.

SK serija nudi Cherry MX niskoprofilne tastere, a implementiran je i Tip C USB. Svaki zaseban taster je pozadinski osvetljen, a svetlosni barovi, kao i makroi se mogu u potpunosti sinhronizovati putem Cooler Master-ovog intuitivnog Portal Software Application-a.

On-the-fly kontrole omogućuju podešavanja u realnom vremenu za osvetljenje i makroe, bez potrebe za softverom, poput Windows Lock On/Off kako ne biste prekinuli vaše gejmerske sesije uz jedan pogrešan klik. Korisnici mogu birati između dve veličine u odnosu na preference. SK650 je kompletna layout tastatura, dok je SK630 optimizovan izbor za korisnike sa ograničenom prostorom na svom stolu.

 

Zbog svega prikazanog, ove tastature su zavrednele AXE Advanced Design priznanje.

 

Komentarišite na forumu…

AXE

Dodaj komentar

Kliknite ovde da biste poslali komentar