| Hardver | Periferije | ROG Strix Fusion 300 PNK LTD
Periferije

ROG Strix Fusion 300 PNK LTD

ROG 300

Roze ROG slušalice?!

Ovoga puta smo na testu imali prilike da isprobamo kako funkcionišu nove ROG Strix Fusion 300 PNK LTD slušalice.

U pitanju je ograničena „pink“ edicija periferija, a za ovaj gejming headset iz ROG navode kako 7.1 zvuk pomaže pri udubljivanju u samu igru i doprinosi celokupnom iskustvu.

ROG Strix Fusion 300 PNK LTD je kompatibilan sa PC, PS4, Xbox One, kao i mobilnim uređajima.

„Savršen balans prefinjene estetike i performansi. Pokažite svoj jedinstveni stil i šarm sa ROG Strix Fusion 300 PNK LTD.

ROG Strix Fusion 300 PNK LTD poseduje ekskluzivnu nepropusnu komoru i 50mm ASUS Essence drajvere, koji isporučuju čisti gejming zvuk sa dubokim basom.

Uronite u bogato audio iskustvo sa ugrađenim 7.1-kanalnim virtuelnim surround zvukom gde god da idete – nije potreban dongle ili dodatni softver!“ – navodi se između ostalog u saopštenju.

Komore omogućuju znatno bogatiji i prostranjeniji zvuk, dok ekskluzivni 50mm-tarski ASUS Essence drajver nudi zvuk uz bogat bas i veliku redukciju distorzije. Ušni jastuci unutar slušalica su dizajnirani od 100% proteinske kože, i omogućuju komfort i izolaciju zvuka.

Uglavnom kako su se pokazale na testu, proverite u detaljnoj recenziji koju su Dule i Leca pripremili.

 

 

Zbog svojih performansi, ROG Strix Fusion 300 PNK LTD odlazi kao pobednik sa PCAXE Diamond priznanjem, kao i PCAXE Advanced Design.

 

ROG 300 0

 

 

Komentarišite na forumu…

k

kocka

Dodaj komentar

Kliknite ovde da biste poslali komentar