| Hardver | Periferije | ROG Balteus, Strix Scope, Gladius II
Periferije

ROG Balteus, Strix Scope, Gladius II

ROG Setup

Duletove nove periferije!

Ovoga puta smo na testiranju imali prilike da vidimo kako su se pokazale nove komponente koje će krasiti Duletov setup.

ROG trojku čine Gladius II bežični miš, ROG Balteus podloga za miš, kao i ROG Strix Scope (prethodno poznata kao ROG Strix CTRL) tastatura.

Najpre imamo ROG Strix Scope koja je kreirana sa akcentom na FPS igrače, a i takođe su iz razvojnog tima ukazali na to da je tokom dizajniranja obraćena posebna pažnja na udobnost prilikom dužeg korišćenja.

Xccurate dizajn koristi znatno uvećano Ctrl dugme kako biste mogli što brže da iskoristite brojne funkcije u igrama, pogotovo FPS-ovima, dok su uz medija tastere audio kontrole lako dostupne.

Tu je i intuitivno podešavanje RGB pozadinskog osvetljenja uz brojne izbore za kastomizaciju.

ROG Gladius II Wireless je ergonomski RGB optički gejming miš koji nudi dual bežičnu povezivost (2.4GHz/Bluetooth), napredni 16000 dpi senzor, ROG-eksluzivni switch socket dizajn, kao i Aura Sync osvetljenje. Na kraju svega toga imamo ROG Balteus RGB podlogu za miš sa optimizovanom površinom, 15-zonalnim podesivim Aura Sync osvetljenjem, USB passthrough, kao i gumenu bazu.

Uglavnom, kako su se ovi proizvodi pokazali na testu, proverite u detaljnoj recenziji koju je Dule pripremio.

 

 

ROG trojka odlazi kao pobednik sa PCAXE Diamond, dok u generalnom plasmanu, Gladius II odlazi sa PCAXE Diamond nagradom, a ROG Balteus podloga dobija Advanced Design priznanje.

 

ROG Setup 01

 

Komentarišite na forumu…

k

kocka

Dodaj komentar

Kliknite ovde da biste poslali komentar