| Hardver | Napajanja | Cooler Master V1000 (RS-A00-AFBA-G1)
Napajanja

Cooler Master V1000 (RS-A00-AFBA-G1)

Cooler Master V1000

Predvodnik

 

Cooler Master je kompanija čiji su proizvodi dovoljno dugo prisutni i više nego poznati na našem tržištu, te nećemo previše trošiti reči o tome. Cooler Master brendira napajanja već gotovo deceniju, premda su se prvi zapaženiji modeli (Real Power Pro) pojavili oko 2007. Od tada se u CM-u trude da isprate najnovije trendove i tehnologije na polju računarskih napajanja. U višim segmentima inovacija nije manjkalo, dok je u nižim ponuda bila kvalitetom i performansama srazmerna cenama, što je vredno respekta.

Do sada smo testirali svega tri modela ovog proizvođača, i oni su se solidno pokazali. Međutim, čini se kao da CM malo posustaje iako nudi dobre proizvode ne uspeva da privuče dovoljno pažnje entuzijasta. Model koji danas imamo na testu je najavljen kao prekretnica, proizvod koji treba da udahne novu svežinu i dâ novi pravac napajanjima ove kompanije, budući da konkurencija polako ali sigurno oduzima dugogodišnje osvajani deo tržišnog kolača.

Da li će Vanguard, nova avangarda Cooler Mastera, uspeti da utre bolji put za buduće generacije, saznajte na narednim stranama!

 

 

Cooler Master V1000 U1

 

Ivan Vujić

Software, storage, network etc editor @ AXE
Database migration @ RC ETF

Dodaj komentar

Kliknite ovde da biste poslali komentar