| Hardver | Mrežni uređaji | D-Link GO-RT-AC750
Mrežni uređaji

D-Link GO-RT-AC750

D-Link GO-RT-AC750

Pristupačan AC ruter

 

Kompanija D-Link je svetski poznata po svojoj mrežnoj opremi. Na našem tržištu je pomen D-Link mrežne opreme korisnike asocirao na kvalitet, ali i nešto veću cenu, tako da su mnogi drugi proizvođaći preuzeli primat – jer su nudili nižu cenu za uslovno rečeno sličan kvalitet.

D-Link je uvideo ovo i napravio je DlinkGo seriju uređaja koju i dalje krasi sve ono što je D-Link odvajalo od konkurencije, sa uklanjanjem pojedinih stvari koje neće biti potrebne većini korisnika kako bi cenu napravio što primamljivijom i ubacio se u trku sa konkurencijom u nižem cenovnom rangu.

Tako smo na testu imali D-Link GO-SW-8E mrežni swič, koji nam je pokazao da D-Link ume da napravi vrlo pristupačan proizvod sa cenom koja je vrlo konkurentna. Sada na testu imamo još jedan sličan proizvod tj. DlinkGo ruter oznake GO-RT-AC750.

Ovaj dualband ruter nudi podršku za sve popularniji 802.11ac standard, maksimalnu kombinovanu brzinu od “750Mb/s”, i još ponešto, a sve to po vrlo pristupačnoj ceni. Na koji način je D-Link uspeo da napravi dualband ruter sa podrškom sa 802.11ac standard i šta je sve (uglavnom) nepotrebno uklonio kako bi smanjio cenu pročitaćete u ovoj recenziji.

 

 

D-Link GO-RT-AC750 U1

 

Ivan Vujić

Software, storage, network etc editor @ AXE
Database migration @ RC ETF

Dodaj komentar

Kliknite ovde da biste poslali komentar