| Hardver | Mrežni uređaji | D-Link DIR-626L wireless ruter
Mrežni uređaji

D-Link DIR-626L wireless ruter

D-Link DIR-626L

Spolja gladac, a unutra isto tako

 

Posle vrlo dobrog D-Link DIR-605L rutera, koji je dokazao da se može napraviti pristupačan ruter bogat opcijama, na test nam se našao “valjkasti” ruter oznake DIR-626L.

Kažemo „valjkasti“ jer smo i ranije viđali rutere različitih oblika, a DIR-626L model je najlakše tako opisati. „Iz aviona se vidi“ da je D-Link dosta pažnje poklonio dizajnu ovog modela, što će mnoge korisnike barem zainteresovati, a to je i bio cilj prilikom projektovanja istog. Ipak, pored dopadljivog dizajna, bez vidljive antene, DIR-626L ima još dosta toga da ponudi!

Kao i DIR-605L i ovaj ruter podržava brzine do 300Mb/s, a istovremeno je i cloud ruter, tako da je korisniku data mogućnost kontrole podešavanja iz daljine što može biti odlična opcija u nekim slučajevima. Ali to nije sve, tu je i jedan USB port koji će korisniku omogućiti da na njega poveže recimo hard disk i napravi kućni server za vrlo laku razmenu multimedijalnih fajlova. U svakom slučaju pred Vama je jedan vrlo zanimljiv proizvod, te ne propustite ovu recenziju.

 

D-Link DIR-626L U1

 

Ivan Vujić

Dodaj komentar

Kliknite ovde da biste poslali komentar