| Hardver | Monitori | ZOWIE XL2430
Monitori

ZOWIE XL2430

XL2430

Gejming bez laga

Ovoga puta na testu imamo BenQ ZOWIE eSports monitor iz XL serije, koja je namenjena PC takmičarima, koji traže što fluidnije i preciznije gejmersko iskustvo.

Kao neke od glavnih dodataka koji krase novi ZOWIE XL2430 monitor su Black eQualizer koji će povećati vidljivost u tamnim scenama, dok će svetla područja ostati netaknuta.

Color Vibrance donosi fleksibilnost pri performansi boja tokom igračkih sesija, i u ponudi je 20 modova za podešavanje, gde možete dobiti specifične nivoe osvetljenja za sve tipove gejmplejeva.

Različiti scenariji korišćenja zahtevaju različite postavke prikaza, stoga je prekidač dizajniran za lak pristup postavkama i prebacivanju između sačuvanih režima.

Bilo da gledate, čitate, surfujete ili igrate, prebacivanje između preseta i navigacije po menijima je jednostavno u samo tri tastera.

Podesivo postolje za visinu može se upravljati samo jednim prstom, tako da možete lako podesiti visinu monitora prema željenom uglu gledanja, maksimalno povećavajući vašu udobnost.

Svaka igra ima svoje optimalne postavke, a svaki monitor serije XL, pa i XL2430 su opremljeni sa nekoliko postavki. Na ove gejming modove možete se lako prebaciti dodirom na taster. Flicker-free tehnologija redukuju zamor očiju, i omogućuje duži rad na kompjuteru ili duže gejmerske sesije.

Uglavnom, kako se ZOWIE XL2430 pokazao na testu, proverite u detaljnoj recenziji koju je Dule pripremio.

 

 

Zbog svojih performansi, ZOWIE XL2430 odlazi sa PCAXE Diamond, kao i Advanced Design priznanjem.

 

XL2430 01

 

Komentarišite na forumu…

Tagovi
k

kocka

Dodaj komentar

Kliknite ovde da biste poslali komentar