| Hardver | Monitori | BenQ EX3203R
Monitori

BenQ EX3203R

EX

Monitor za uživanje

Pred nama je BenQ EX3203R, 31.5 inčni zakrivljeni monitor, koji omogućuje imerzivno gejming iskustvo na QHD ekranu, uz 1800R zakrivljenje.

Takođe, kao neke od funkcija koje dolaze u prvi plan su široki gamut space za HDR-om i FreeSync-om 2 za fluidniju sliku, kao i USB-C One-Cable povezivost.

EX3203R nudi poboljšanu osvetljenost i kontrast, i dodaje detalje i živost HDR video sadržajima, a uz to osigurava optimalne performanse.

EX3203R spaja HDR zajedno sa Brightness Intelligence Plus kako bi se blago omekšale svetle oblasti, dok su tamni detalji i dalje kristalno čisti, čak i u slabo osvetljenim okruženjima.

Kombinacijom HDR-a sa B.I. + režimom, koji upražnjava BenQ-ovu ekskluzivnu Opt-Clarity tehnologiju, detalji su vidljivi čak i u tamnim okruženjima, dok su vam oči zaštićene tokom igranja ili video streaminga.

Sa skoro dvostrukom gustinom piksela u odnosu na FHD, QHD-ova rezolucija od 2560×1440 može otkriti detalje, uz što oštriji prikaz, kako bi poboljšao užitak u igranju.

Za EX3203R, zastupljeni su ultra-tanki bezeli sa edge-to-edge panelima kako bi doslovno okružili vašu viziju neograničenom perspektivom.

Sveobuhvatno opremljen višestrukim HDMI, DisplayPort i USB 3.1 portovima, pored USB-C porta, EX3203R ugrađuje multimedijalni sadržaj iz različitih izvornih uređaja, od set-top boxova, Blu-ray uređaja, igraćih konzola i pametnih uređaja.

Uglavnom, kako se EX3203R pokazao na testu, saznajte u detaljnoj recenziji koju je Dule pripremio.

 

 

Zbog svojih performansi, EX3203R je zavredneo PCAXE Diamond priznanje.

 

EX 01

 

Komentarišite na forumu…

Tagovi
k

kocka

Dodaj komentar

Kliknite ovde da biste poslali komentar