| Hardver | Monitori | Zowie RL2755
Monitori

Zowie RL2755

Zowie RL2755

Monitor za konzole

Za RL2755 monitor, BenQ Zowie je naveo da je svaki detalj RL serije dizajniran i fino podešen za izuzetno iskustvo u e-Sports na konzolama poput PS4.

„ZOWIE RL seriju e-Sports monitora koriste profesionalni e-Sports igrači širom sveta i zvanično ga licencira Sony Interactive Entertainment Europe isključivo za upotrebu sa PlayStation 4. Sa vašom upornošću i posvećenošću za pobedu, uz ekskluzivne karakteristike serije RL, naoružani ste da se takmičite u FPS-u, borite se ili igrate na PS4.“ – navodi se za RL2755.

Bićete u stanju da uočite protivnike u mraku uz Black eQualizer koji poboljšava vidljivost u mračnim scenama, bez remećenja svetlih područja. 

Uz Tracking Enhancement moći ćete da dodate saturaciju koja vama odgovara kako biste uočili male mete u odnosu na pozadinu, i samim tim poboljšate vašu igru.

Flicker-free tehnologija je tu kako vam se vaše oči ne bi umarale nakon dugih igračkih sesija. Uglavnom kako se pokazao na testu BenQ Zowie RL2755, možete proveriti u detaljnoj recenziji koju je Dule predstavio.

 

 

Kada se povuče crta, zbog svojih performansi, BenQ Zowie RL2755 odlazi kao pobednik sa PCAXE Advanced Design priznanjem.

 

Zowie RL2755 01

 

 

k

kocka

Dodaj komentar

Kliknite ovde da biste poslali komentar