| Hardver | Monitori | BenQ PD3200U
Monitori

BenQ PD3200U

PD3200U

Najbolji monitor za dizajnere

BenQ je sa svojim PD3200U monitorom odlučio da akcenat stavi na dizajnere koji žele najbolji mogući kvalitet, uz povoljnu cenu.

Iz BenQ navode da njihovi dizajnerski monitori poput PD3200U nude apsolutnu preciznost boja i ultra detaljnu visoku rezoluciju kako biste neometano kreirali.

AQCOLOR tehnologija je razvijena zajedno sa kolornim ekspertima koji su učestvovali u kreiranju standarda koji izdaju International Color Consortium i International Standard Organization.

4K UHD (3840×2160) rezolucija nudi čistoću detalja i dubinu optimizovanu za intenzivan rad, bilo da je u pitanju animacija, vizuelni efekti, grafike, ili fotografije.

SRGB nudi stoprocentnu pokrivenost, kao i Rec. 709, koji pomaže pri preciznoj rezoluciji, kolornom gamutu, gami, kao i white point referencama.

Svaki BenQ monitor, uključujući PD3200U, je fabrički kalibrisan kako bi bile zadovoljene precizne Delta-E i Gamma performanse. Technicolor Color Certification nudi striktne kolorne standarde koji se koriste u Holivudu i industriji zabave, stoga PD3200U nosi i ovu sertifikaciju.

CAD/CAM mode nudi precizan kontrast za linije i oblike u tehničkim ilustracijama pri radu u programima poput Pro/E, SOLIDWORKS, AutoCAD, CATIA ili neki drugi. Animation mode nudi deset nivoa osvetljenja kako bi se u prvi plan doveo bilo koji detalj prilikom editinga.

Darkroom Mode nudi podešavanje svetloće slike i kontrasta kako bi se obratila pažnja na oštrinu detalja, i obezbedio optimalni položaj za rad. Funkcije možete menjati brzo putem Hotkey Puck-a ispod monitora, a vaš rad možete podeliti na pola uz DualView mod ili Keyboard Video Mouse (KVM) Switch.

Uglavnom kako se pokazao na testu BenQ PD3200U, možete proveriti u detaljnoj recenziji koju je Dule predstavio.

  

 

Kada se povuče crta, zbog svojih performansi, BenQ PD3200U odlazi kao pobednik sa dve nagrade, PCAXE Advanced Design, kao i AXEtraordinary.

 

PD3200U 01

 

Komentarišite na forumu…

Tagovi
k

kocka

Dodaj komentar

Kliknite ovde da biste poslali komentar