| Hardver | Monitori | Gigabyte AORUS M32UC
Monitori Gigabyte

Gigabyte AORUS M32UC

Gejming i multimedijalni raj!

32 inča, 4K rezolucija, osvežavanje do 160Hz, 1500R zakrivljenje, KVM Switch, jako brz panel! Tako da se postavlja pitanje ojoj grupi korisnika je namenjen Gigabyte Aorus M32UC? Rekli bismo onima koji podjednako uživaju u multimedijalnom sadržaju sa naglaskom na 4K rezoluciju, ali i onima koji žele vrhunski casual gejming.

Što se tiče propratnog paketa Gigabyte AORUS M32UC nudi napojni kabl, DisplayPort, USB, HDMI, punjač, upustvo za instalaciju, te stalak i vrat monitora kroz koji možete provući kablove i osloboditi mesta na vašem radnom prostoru. Sama instalacija je više nego jednostavna, spojite stalak sa vratom monitora i dobro ga zaključajte šrafcigerom, a možete i koristiti ručno šrafljenje uz ovaj prsten. Kada položite vrat i stalak na mesto i čujete klik, znaćete da ste ga pravilno instalirali.

Od konektora na samom Gigabyte AORUS M32UC monitoru imamo dva HDMI 2.1, jedan DisplayPort 1.4, i jedan USB-C port koji nudi power delivery do 18W. Potom, USB 3.2 Upstream, kao i tri USB 3.2 downstream ulaza ali i passthrough za slušalice. Zadnja strana monitora poseduje reljefni šablon, a moja i Duletova reakcija je bila da M32UC nudi “svemirski” izgled, da se tako izrazimo.

Vrat i polu-heksagoni stalak su izrađeni od metala I drže M32UC stabilnim. Kada govorimo o samoj ergonomiji, ovaj monitor nudi 1500R zakrivljenje što na dijagonali od 32 inča ima smisla uraditi. Monitor možete spuštati i podizati kako vam odgovara, kao i tiltovati ekrana pod uglom do 20 stepeni.

Kretanje kroz meni se može obaviti putem tastera na zadnjem delu monitora, tzv pečurke, a sam meni je više nego intuitivan I brz, te lako možete pristupiti nekom kolornom modu ili podešavanju.

Gledano kroz AXE priznanja, M32UC je zavredneo AXE Diamond priznanje.

Komentarišite na forumu…