| Hardver | Monitori | BenQ EW277HDR
Monitori

BenQ EW277HDR

BenQ EW227HDR

Monitor za Netflix?

Pred nama je BenQ-ov EW277HDR monitor koji poseduje 27 inča, rezoluciju od 1920×1080 Full HD 1080p, High Dynamic Range, kao i 93% DCI-P3 Wide Color Gamut.

EW277HDR se može pohvaliti High Dynamic Range-om koji omogućuje svetlinu uz naglašen kontrast za tamnije varijante boja, kao i širok kolorni spektar radi što intenzivnijih video performansi.

EW277HDR donosi HDR zajedno sa Brightness Intelligence Plus kako bi nežno omekšao svetla područja dok drži tamne detalje kristalno jasnim, čak i u okruženjima sa prigušenim osvetljenjem.

Uz jednostavne hotkey swicth-eve se možete prebacivati između 4 nivoa HDR režima i tehnologije Brightness Intelligence Plus kako biste uravnotežili maksimalni kontrast, proširili kolorne mogućnosti, kao i uživali u udobnom gledanju uz realniji prikaz.

Smart Focus je tu kako bi fokusirao vaš pogled na najbitnije detalje, dok je kao i uvek prisutna Eye-Care tehnologija, kao i Low Blue Light filter koji pomaže da se vaše oči ne nadraže. Uglavnom, kako se EW277HDR iz BenQ-a pokazao na testu, saznajte u detaljnoj recenziji ispod.

 

 

Zbog svojih performansi, EW277HDR odlazi sa PCAXE Platinum priznanjem.

 

BenQ EW227HDR 01

 

Komentarišite na forumu…

Tagovi
k

kocka

Dodaj komentar

Kliknite ovde da biste poslali komentar