| Hardver | Matične ploče | GIGABYTE Z390 AORUS
Matične ploče

GIGABYTE Z390 AORUS

Z390 AORUS Master 01

Master za sve?

Ovoga puta na testu smo imali prilike da testiramo GIGABYTE-ovu Z390 AORUS matičnu ploču koja u prvi plan donosi 12-fazni IR Digtal VRM, Fins-Array Heatsink, RGB Fusion tehnologiju, 802.11ac Wireless povezivanje, trostruki M.2 sa Thermal Guard-ovima, podršku za osmu i devetu generaciju Intel Core procesora, kao i Dual Channel Non-ECC DDR4.

GIGABYTE Z390 AORUS master nudi odlične mogućnosti CPU overklokinga, podršku za Intel Optane Memory, napredni termalni dizajn uz fin-array heatsink, kao i heatpipe-ove koji direktno ostvaruju kontakt.

Z390 AORUS MASTER matične ploče koriste IR digitalnih CPU power dizajn koji uključuje i digitalni PWM kontroler i PovlRstage MOSFET i mogu da obezbede najmanje 40A snage iz svake faze.

Ovi 100 procentni digitalni kontroleri i dodatni 8 + 8 Solid-pin CPU Power konektori nude preciznost u isporučivanju napajanja na najsnažnije i energetski osetljive komponente na matičnoj ploči, omogućavajući entuzijastima da dobiju maksimalne performanse iz novih osmojezgarnih Intel Core procesora devete generacije.

Z390 AORUS matične ploče nude najbolju moguću kompatibilnost kada se govori o NVMe skladištenju za korisnike koji zahtevaju visok kapacitet i traže odlične performanse. AORUS-ov jedinstveni dizajn se može konfigurisati u RAID-u za brzine do 3551 MB/s (sekvencijalno čitanje). Uglavnom, kako se GIGABYTE Z390 AORUS Master pokazao na testu, saznajte u detaljnoj recenziji.

 

 

Zbog svojih performansi, GIGABYTE Z390 AORUS Master je zavredneo Diamond priznanje.

 

Z390 AORUS Master

 

Tagovi
k

kocka

Dodaj komentar

Kliknite ovde da biste poslali komentar