| Hardver | Matične ploče | ASUS B650 TUF PLUS
Matične ploče ASUS

ASUS B650 TUF PLUS

Odlična kupovina!

Pozdrav sekiraši, danas predstavljamo sjajnu budžet Asus B650 TUF PLUS matičnu ploču. Hajde da detaljno pogledamo zašto je ova matčna ploča dobra kupovina nakon intro-a. Treba napomenuti da je ova verzija matične ploče bez WIFI i Bluetooth modula/antene. Postoji izvedba B650 TUF PLUS WIFI koju u nekim slučajevima možete naći i jeftinije nego „klot“ PLUS model.

U odnose na neke konkurentske matične ploče nalazimo dva USB-C konektora od kojih je jedan 10Gbit, a drugi 20Gbit. To je sjajno imajući u obzir da velika količina uređaja prelazi na USB-C i neki uređaji traže veliki protok da bi disali punim plućima. Odlično je i što matična ploča poseduje 2.5Gbit LAN port sa obzirom čije benefite ćete osetiti u odnosu na to kakva je vaša mrežna infrastuktura.

Nama konkretno se postojanje ovog konektora jako sviđa, jer je više nego dovoljan za edit video materijala putem naše mreže tj pristupa našem NAS-u.

 

 

S’ obzirom na cenu ASUS B650 TUF PLUS matične ploče od 230 evra u proseku u Evropskoj Uniji, može se okarakterisati kao sjajan izbor za ulazak u AM5 svet, a zbog svega navedenog je zavrednela AXE BB u klasi priznanje.

Komentarišite na forumu…