| Hardver | Kućišta | Cosmos C700P
Kućišta

Cosmos C700P

CosmosC700P

Cooler Master Flagship

U pitanju je još jedno kućište iz Cooler Mastera – uz njegov slogan „Raising the Bar(s)“, pred nama je flagship kućište Cosmos C700P.

Prvo što dolazi u plan jeste RGB svetlosna kontrola i Sync Up, gde ćete uz prednje I/O dugme biti u stanju da menjate svetlosne modove, kao i sinhronizovati ih sa matičnom pločom na embeddovanim gornjim, donjim, kao i prednjim I/O RGB svetiljkama.

Birajte između stilova poput Static, Breathing, Music, kao i Cycle. Takođe, Cosmos C700P poseduje fleksibilan layout, uz jedinstveni dizajn rama koji omogućuje regularni, chimney effect, kao i invertni layout.

Matična ploča se može ukloniti za instaliranje van kućišta, a tu su i otklonjivi PSU, storage, kao i poklopci za kablove, kako bi se omogućio prostran prostor unutar vašeg kućišta.

Modularni dizajn nudi mogućnost moderima da obrade kućište onako kako su ga zamislili, uz akcesoare poput dualnog bočnog panela od kaljenog stakla, single bay drive cage-a za 2.5/3.5 inčne hard diskove, bracket za hlađenje, kao i zadnji panel. Kako bi se olakšalo nošenje ovog kućišta tu su čvrste aluminijumske drške.

Uglavnom, kako se Cosmos C700P pokazao na testu, saznajte u video recenziji.

 

 

Komentarišite na forumu…