| Hardver | Hlađenja | Raijintek Ereboss
Hlađenja

Raijintek Ereboss

Raijintek Ereboss

Mr. Brute Force

 

Raijintek je „sveža“ kompanija, sa sedištem u Nemačkoj, koja je digla dosta prašine u poslednje vreme. Njihov zadatak je da zadaju glavobolju dosadašnjim velikim proizvođačima, a u isto vreme da olakšaju živote nama, običnim konzumerima.

Cilj i logika Raijinteka-a je da proizvode opremu za računare koja daje veoma dobre performanse, a da Vas to ne košta pola prosečne plate. Raijintek “ekipa” se sastoji od ljudi koji su do sada radili u poznatim, već uspešnim IT kompanijama, ali im ideje nisu išle u istom smeru. Mi nekako zamišljamo Raijintek kao Robina Huda modernog IT sveta. Došli smo do tog trenutka kada je neko odlučio da na uštrb svoje zarade časti malo i obične korisnike i ljude “trećeg sveta” sa dobrim hardverom. Ova priča za sada deluje predivno, kao neka bajka, a da ne bi i ostala samo bajka, mi ćemo testirati Raijintek proizvode narednih nekoliko dana.

Prvi na PCAXE test stolu se našao kuler sa imenom Ereboss. Ovo je trenutno najveći kuler u njihovoj ponudi, a šuška se da će uskoro izaći još neki high end model. U redakciju su nam stigli i Aidos i Themis Raijintek kuleri, tako da i njih možete uskoro očekivati na testu. A sada: Ereboss!

 

Raijintek Ereboss 21 T

 

A

Atila Gobor

Dodaj komentar

Kliknite ovde da biste poslali komentar