| Hardver | Hlađenja | Noctua NF-F12 industrialPPC unboxing
Hlađenja

Noctua NF-F12 industrialPPC unboxing


Par reči za kraj i finalna ocena

 

Mnogi proizvode ocenjuju bez testiranja, a mi ćemo ovoga puta isto to uraditi, iz više razloga. Prvi razlog je to što se radi o Noctua proizvodu koji prema našem „semaforu“ još nijednom nije omanuo. Svi njihovi proizvodi su na našem portalu dobijali visoke ocene, te možemo biti sigurni da je i ovaj proizvod isto toliko dobar. Drugi razlog zašto na NF-F12 iPPC slobodno možemo zalepiti nagradu, je što smo ga mi zapravo već i testirali, ali kao što smo rekli u uvodu, rezultate testiranja ćemo objaviti u vidu uporednog testa 120mm ventilatora.

 

Noctua NF-F12 iPPC 012 T

 

Mnogi entuzijasti će iPPC modele pazariti čisto zbog crne boje, ali kao što smo već više puta spomenuli, stvari nisu tako površne. Razlog za to su razne inovativne tehnologije koje ovaj proizvod izdvajaju od „običnog ventilatora“. Ukratko, NF-F12 iPPC 2000 i NF-F12 iPPC 2000 PWM od nas dobijaju „PCAXE Advanced Design“ nagradu.

 

Noctua NF-F12 iPPC Award

 

Jedan ovakav iPPC ventilator, koji podleže IP52 standardu, opušteno možete ugraditi u kuhinjski aspirator ili WC ventilaciju. Zvuči presmešno, ali mi smo ozbiljni. Pitajte bilo kog majstora za WC ventilator i uputiće Vas do najbližeg hardver shop-a sa rečima „kupi onaj standardni ventilator, on će da ti rikne zbog prašine za godinu dana pa ćeš ga zameniti“. iPPC serija je otporna na vlagu, vodu, prašinu i predstavlja najbolji izbor za one koji žele trajno i pouzdano rešenje koje se neće „menjati“. Bilo to u WC-u, kućnom računaru, radionici ili u serveru.

  

Noctua NF-F12 iPPC ventilatore na test ustupila Noctua

 

Komentarišite na forumu