| Hardver | Hlađenja | LC Power LC-CC-120-X3
Hlađenja

LC Power LC-CC-120-X3


Par reči za kraj i finalna ocena

 

LC-Power je zamahnuo i promašio. LC-CC-120-X3 jeste atraktivan kuler, ali svoju cenu nikako ne opravdava rezultatima. Performanse mu nisu loše, ali ako ga uporedite sa kulerom koji zauzima tri puta manje mesta, koji je tih, ima savršen montažni set i šest godina garancije, onda se zapitate… Zapravo se ne morate ništa ni pitati, sve smo lepo objasnili u ostatku recenzije. Da se LC-Power manje trudio da napravi kuler koji je lep, možda bi se ova priča drugačije završila.

 

LC-Power LC-CC-120-X3 020 T

 

Jedini dobar razlog za kupovinu ovog kulera je slučaj da ste se zaljubili u njegov izgled. Ako imate kuler koji hladi tri stepena lošije od Noktue, to Vam neće srušiti svet, neće Vam ni procesor pregoreti, ali se ne radi o tome. Da je LC-CC-120-X3 jeftiniji od konkurencije, drugačije bismo gledali na celu situaciju, ali je ovako jedino što možemo ponuditi „PCAXE Silver“ nagrada.

 

LC-Power LC-CC-120-X3 Award

 

Prava je šteta što ova recenzija ima ovakav ishod, ali šta je tu je. Naročito ako Vam kažemo da su AiRazor ventilatori zapravo veoma dobri i da problem leži samo u telu hladnjaka. Ako obratite pažnju na statički pritisak i CFM brojke od ventilatora u tabeli sa specifikacijama, sve će Vam biti jasno. Mi smo AiRazor već uporedili sa drugim ventilatorima i za sada, nezvanično, možemo da Vam kažemo da se odlično pokazao, pa je prava šteta što to ne možemo reći i za LC-CC-120-X3.

 

LC-CC-120-X3 kuler na test ustupio LC-Power, Mid9

 

Komentarišite na forumu

A

Atila Gobor

Dodaj komentar

Kliknite ovde da biste poslali komentar