| Hardver | Hlađenja | Cooler Master Nepton 140XL [VIDEO Recenzija]
Hlađenja

Cooler Master Nepton 140XL [VIDEO Recenzija]

Cooler Master Nepton 140XL

Došao je i taj dan kada ćemo se oprobati sa video recenzijama za kulere. Prvi kuler će biti mlađi, tačnije manji brat od zverine Nepton 280L kulera. Kažemo „zverine“ jer je on i dalje komercijalni kuler sa najboljim performansama koji je prošao kroz naše ruke. Razlike kod 140XL i 280L modela su samo u veličini radijatora, jer oba kulera dolaze sa dva jaka 140mm JetFlo ventilatora.

Divna stvar u vezi Nepton 140XL kulera je da i on, kao i 280L, više vuče ka performansama pravog vodenog sistema i nije samo još jedan All In One u masi sličnih rashladnih rešenja. Usput ne morate brinuti o odabiru CPU bloka, fitinga, cevi, tečnosti, antikoroziva, itd… Dakle, dobijate dobre performanse bez mnogo cimanja.

Nažalost, još nismo imali prilike da testiramo popularnije 120- i 240-milimetarske formate Neptona, ali nam je zato drago što barem za Nepton 140XL možemo pružiti adekvatnu recezniju na ovim prostorima. 

Ovo je naš prvenac kada su pitanju video recenzije kulera, jer smo želeli da se oprobamo i u ovom formatu, s obzirom da ovako brže možete doći do informacija u vezi fizičkih karakteristika kulera. Iskreni da budemo, najviše težimo ka ovom formatu, jer su video recenzije mnogo traženije. Iako je ovo video recenzija, neke aspekte tekstualne recenzije ćemo za sada sačuvati… kao što su detaljne fotografije pakovanja i propratne opreme.

A sada, bez daljeg odlaganja, prelazimo na sam video materijal.

 

 

Ukoliko Vam video recenzija nije dala dovoljno informacija, listajte dalje ovaj članak.

 

A

Atila Gobor

Dodaj komentar

Kliknite ovde da biste poslali komentar