| Hardver | Grafičke karte | WTF je GTX1660Ti?
Grafičke karte

WTF je GTX1660Ti?

Iz kompanije ASUS smo imali prilike da testiramo ROG Strix GeForce GTX 1660 Ti Advanced edition 6GB GDDR6 koji nudi visoki nivo osvežavanja za napredak kada se govori o FPS-ovima bez preterane muke. GeForce GTX 1660 Ti je izgrađen na nagrađivanoj NVIDIA Turing arhitekturi.

Uz performanse koje nadjačavaju GeForce GTX 1070, ova grafička karta će moći da pokrene brojne popularne igre. Uz ROG Strix GeForce GTX 1660Ti se mogu postići odlične performanse i kvalitet slike tokom livestreaminga na Twitch ili YouTube.

GTX 1660 Ti-ev dedicated hardver isporučuje do 15 odsto efikasnosti u odnosu na grafičke karte iz prošle generacije i optimizovan je za Open Broadcaster Software (OBS). Uz GeForce Experience se mogu snimati i deliti video zapisi, screenshotovi, kao i livestreamovi sa prijateljima. Unapredite svoje drajvere i optimizujte svoja podešavanja tokom igre, a GeForce Experience vam omogućuje da to sve obavite.

Axial-tech dizajn ventilatora donosi veće lopatice kao i jedinstveni barijerni prsten koji će povećati vazdušni pritisak. Auto-Extreme Technology koristi automaciju koja će povećati dostupnost. MaxContact Technology omogućuje 2X više kontakta sa GPU čipom za nadograđeni termalni transfer. ASUS FanConnect II nudi dva hibridno-kontrolna fan headera za optimalni sistem hlađenja. GPU Tweak II nudi intuitivno tweakovanje performansi, kao i termalne kontrole.

Uglavnom, kako se ROG Strix GeForce GTX 1660 Ti pokazao na testu, proverite u detaljnoj recenziji.

Zbog svojih performansi, ROG Strix GeForce GTX 1660 Ti je zavredneo PCAXE Diamond priznanje.

 

 

Nenad Zarić

Dodaj komentar

Kliknite ovde da biste poslali komentar