| Gaming | The Outer Worlds stiže 25. oktobra!
Gaming Vesti

The Outer Worlds stiže 25. oktobra!

Nova singleplayer sci-fi RPG poslastica The Outer Worlds, kreirana od strane poznatog razvojnog studija Obsidian Entertainment biće objavljena 25.10. 2019. za PC, Xbox One i PlayStation 4, a nešto kasnije i za Nintendo Switch.

U proteklim danima smo imali priliku da zavirimo u gameplay pomenute igre na čak 20 minuta. Lep poklon od strane razvojnog studija koji je do sada bio viđen samo na sajmu E3 2019 😊.

Već smo više puta mogli čuti i popularni interni naziv ove igre “Svemirski Fallout: New Vegas”, a specifičnost leži u opciji Tactical Time Dilation što označava mogućnost usporavanja vremena tokom pucanja pa će igrači samim tim imati više šansi da opaze svoje neprijatelje kao i sve one manje vidljive, skrivene detalje o njima, a eto i fantastične prilike za nanošenje veće štete neprijateljima.

Ono što smo mogli da vidimo jeste da se u ovom videu radnja odvija na opasnoj planeti Monarch u gradu Fallbrook koji predstavlja utočište ilegalnih aktivnosti i u njemu vlada bezakonje. Raznolike kriminalne i korporativne frakcije postoje u ovom gradu i na planeti, a mogu se videti i čudovišta tokom puta kroz divljinu. The Outer Worlds će staviti pred igrače dosta odluka koje neće biti ni malo lake, od odabira čitavog niza oružja, nadogradnje skilova, opreme preko različitih opcija dijaloga i pristupa tokom borbe.

To se može zaključiti i po izjavi senior dizajnera Brian Heinsa koji je u video rekao: “Praktično vam dajemo alat da igrate igru onako kako želite“. Zvuči izazovno za sve ljubitelje žanra.

Izvor: Reboot

 

Komentarišite na forumu…