| Gaming | Stiže No Man’s Sky Beyond
Gaming Vesti

Stiže No Man’s Sky Beyond

14.avgust je zvanični datum kada će ova najveća nadogradnja za pomenutu igru ugledati svetlost dana na PC, PlayStation 4 I Xbox One. Najavljena je nadogradnja svih onih stvari na kojima je pri izlasku igre (2016.god) najviše zamerano da nedostaju. U prvom redu je svakako skoro MMO-ovski multiplayer, a zatim sledi i međusobna saradnja igrača.

Kako su nam tvorci Beyond –  Sean Murray i njegov studio Hello Games najavili, biće izmenjen način pretraživanja svemira, što će se odraziti na kompletnu dinamiku igre i doživljaj.

Tri velika updatea zajedno izlaze u jednom najvećem. Najbitnija stavka svakako je i ta da za BEYOND neće biti potrebna nikakva pretplata (misli se na PS Plus i Xbox Live Gold), neće sadržavati mikrotransakcije pa će biti u potpunosti besplatna za sve koji su od ranije vlasnici ove igre.

Najavljena vest da će No Man’s Sky imati podršku za PSVR uz nadogradnju BEYOND se sada obistinjuje. Podrška neće biti samo za PlayStation putem headseta PSVR, već će podrška za VR istog dana biti omogućena i na PC-ju kroz headset HTC Vive.

Vlasnici VR headseta, vežite se i uživajteeee 😊!

Izvor: Reboot

 

Komentarišite na forumu…