| Gaming | Saznajte sve nove detalje u vezi Death Stranding
Gaming Vesti

Saznajte sve nove detalje u vezi Death Stranding

Kao što je i bilo najavljivano, na završetak ceremonije povodom otvaranja ovogodišnjeg Gamescom-a, Hideo Kojima je izašao na pozornicu i objavio dosta novih detalja vezanih za Death Stranding.

U prvom videu možemo videti lika pod imenom “Mama” koju glumi Margaret Qualley (poznatija po filmovima The Nice Guys, Death Note i Once Upon a Time in Hollywood).

Najveća posebnost Mame je ta da se njeno nevidljivo dete rodilo s “druge strane” i njih dvoje su povezani nekom nevidljivom pupčanom vrpcom.

Drugi video prikazuje osnovne funkcije i ulogu Bridge Baby koju protagonista Sem (Norman Reedus) nosi na svoje avanture. Kako Deadman (Guillermo del Toro) objašnjava, Bridge beba će Semu pomoći da oseti gde se nalaze smrtonosni BT-jevi.

 

Nažalost, što se tiče nekog većeg prikazivanja gameplaya, Kojima ništa nije hteo da kaže, ukratko je opisao igru kao Semovu avanturu s ciljem spajanja razorenih gradova od istoka do zapada.

Moguće da će sledeći prikaz gameplaya biti prikazan već sledećeg meseca za vrijeme Tokyo Game Show.

Death Stranding na tržište stiže 8. novembra kao ekskluziva za  PlayStation 4 (glasine o dolasku igre na druge platforme još uvijek nisu potvrđene).

 

Izvor: Reboot

 

Komentarišite na forumu…