| Gaming | Commandos 2 i Praetorians dobijaju HD remake
Gaming Vesti

Commandos 2 i Praetorians dobijaju HD remake

Razvojni studio Kalypso Media je prošle godine kupio Pyro Studios, developera i vlasnika Commandos IP-ja nakon čega su krenule glasine o mogućem nastavku .

Kalypso Media su nedavno objavili Commandos 2 HD Remake, re-izdanje igre Commandos 2: Men of Courage. Ovo je taktička real-time igra, koja nas vraća u drugi svetski rat, uz poboljšane kontrole i napredniju HD grafiku.

Imaćemo priliku da kontrolišemo čak 9 komandosa kroz 10 različitih misija.

Za sada je sigurno da igra dolazi na PC, PlayStation 4, Xbox One i Nintendo Switch, a očekuje se krajem ove godine.

 

Što se tiče Praetorians, u pitanju je RTS  naslov u kojem kontrolišemo rimsku vojsku u preko 20 misija smeštenih u Egiptu, Galiji i Italiji.

Originalna igra je posedovala tri različita moda, glavnu kampanju, skirmish i multiplayer, a trenutno nema informacija o modovima koji dolaze u remaster verziji. Verovatno će sva tri biti zastupljena.

Cilj glavne kampanje je  postati imperator, naravno, nakon što porazimo sve vojske koje nam stanu na put, uključujući i onu najtežu, Pretorijance, koji čuvaju trenutnog imperatora.

Igra takođe stiže krajem ove godine, ali još ne postoji službeni datum izlaska. Jedino što znamo je da stiže na PC, PlayStation 4 i Xbox One.

 

Izvor: Reboot

 

Komentarišite na forumu…