| Gaming | Vesti | Valve najavio International 10 – Dota 2 turnire
Vesti

Valve najavio International 10 – Dota 2 turnire

Bukurešt će postati domaćin International 10 – Dota 2 Championship turnira koji će se održati u oktobru ove godine, nakon što je trebalo da se prvobitno održi u Stokholmu. Šampionat će se odigrati u stadionu Arena Nationala od 7. do 17. oktobra.

Dvanaest timova će kvalifikovati kroz Dota Pro Circuit, dok će šest timova proći kroz regularne kvalifikacije – jedan tim iz Severne Amerike, Južne Amerike, Zapadne Evrope, Istočne Evrope, Kine, kao i Jugoistočne Azije.

Group Stage će trajati od 7. do 10. oktobra 2021. godine, dok će Main Stage biti aktivan od 12 – 17. oktobra. Poslednjeg dana, dva najuspešnija Dota 2 tima će se takmičiti za Aegis, dok je nagradni fond oko 40 miliona dolara.

Iz Valve napominju da će javnost uskoro biti obaveštena o prodaji karata.

„Zahvalni smo za partnerstvo koje smo sklopili sa Rumunijom i Bukureštom, i radujemo se okupljanju sa globalnom zajednicom Dota 2, kako lično, tako i virtuelno, kako bismo proslavili elitne igrače i neverovatnu bazu fanova u The International. Pripremite se. Napokon, bitka počinje“ – navodi se u saopštenju Valve.

 

Izvor: Valve/Dota 2

 

Komentarišite na forumu…