| Gaming | Vesti | EA će voditi četiri „Spotlight“ panela 22. jula
Vesti EA

EA će voditi četiri „Spotlight“ panela 22. jula

EA će strimovati seriju „Spotlight“ panela tokom meseca jula, pre svog Play Live događaja koji će se odigrati 22. jula. Sve u svemu, ljubitelji se mogu radovati sa četiri takva panela.

Serija započinje 8. jula događajem posvećenim Battlefieldu 2042, Apex Legends i uglavnom pucačkim igrama u prvom licu. Na panelu će biti predstavljeni doprinosi Dice-a i Respawn Entertainment-a. Sledeći pada 13. jula.

Sastojaće se od razgovora o indie igrama za koje EA obećava da će biti „živahni“. Zatim, očekuju nas dvostruki paneli EA Sports, zakazanim za 19. i 20. jul. Prvi će ponuditi detaljan pregled Madden NFL 22 i kako su uputi obožavalaca oblikovali ažurirani režim franšize u igri.

EA takođe obećava osvrt na novu izviđačku funkciju koju će se pojaviti u septembru. U međuvremenu, kada je reč o panelu od 20. jula, EA nije spomenula bitne detalje.

„Pazite, još uvek vam ne možemo reći puno o ovom, izvinite“, rekli su iz kompanije. „Ali možemo reći da će ovaj Spotlight naglasiti izuzetno kul novi dodatak izuzetno popularnoj i dugotrajnoj franšizi EA Sports.“

Deo razloga zbog kojeg EA planira da vodi ove panele je zato što igre može da učini „nepokolebljivim“ fokusom svog događaja 22. jula.

Od početka do kraja, izdavač navodi da bi glavna izložba trebalo da potraje oko 40 minuta. Osim više detalja o predstojećim naslovima poput Battlefield 2042, EA će navodno pokazati remake Dead Spacea na događaju.

 

Izvor: EA

 

Komentarišite na forumu…