| Gaming | Vesti | Trkačka igra GRID je odložena za mesec dana, izlazi u oktobru
Vesti

Trkačka igra GRID je odložena za mesec dana, izlazi u oktobru

GRID, nova trkačka igra studija Codemasters  (koji se proslavio brojnim igrama kao što su serijal TOCA, Colin McRae Rally i Dirt, F1..) je odložena, ali na svu sreću nećemo dugo čekati, jer stiže u oktobru, umesto u septembru.

U službenom blog postu Codemasters studija najavljeno je da će GRID izaći 11. oktobra, umesto planiranog datuma, koji je bio zakazan za 13. septembar. Novi datum izlaska važi  za sve tri platforme: PC, PlayStation 4 i Xbox One, a studio ističe da će oni koji su kupili Ultimate Edition i dalje imati mogućnost da počnu da se trkaju tri dana ranije, što će po novom biti 8. oktobra.  GRID takođe stiže na Google Stadia 8.novembra, mada to se nas ne tiče u Srbiji i regionu.

Kao razlog odlaganja igre za mesec dana, iz Codemasters navode da jednostavno žele da promovišu igru malo duže da bi se fanovi još više hajpovali, jer igra je već u „Work In Progress“ demo prezentaciji na E3, pokupila nagrade za najbolju i najočekivaniju trkačku igru ove godine.

Studio obećava kako ćemo u narednim mesecima uoči izlaska igre, na društvenim mrežama Codemastersa dobijati još novih informacija, prikaza gameplay-a i velikih najava igre, a prva veća najava čeka nas u narednih nekoliko dana.

U svakom slučaju, spremite se, jer GRID izlazi 11. oktobra  za PC, PlayStation 4 i Xbox One.

 

Izvor: Codemasters

 

Komentarišite na forumu…