| Gaming | Vesti | Izgleda da The Last Of Us 2 stiže u februaru 2020.
Vesti

Izgleda da The Last Of Us 2 stiže u februaru 2020.

Nakon brojnih glasina da je The Last of Us Part II odložen za februar 2020. godine  u korist Death Stranding, koji čekamo ove jeseni, a takođe nakon što je prošlog meseca glumica Ashley Johnson (lik Ellie) skoro pa potvrdila da igra izlazi u februaru u intervjuu za YouTube kanal Critical Role, nove glasine, izgleda, potvrđuju istu stvar.

Naime, putem poznatog portala ResetEra , na kineskom forumu A9VG pojavila se informacija da The Last of Us Part II izlazi u februaru 2020. godine i da dolazi u četiri različita izdanja: Standard Edition, Special Edition, Collectors Edition i Ellie Edition.

Zašto bismo ove informacije mogli potencijalno smatrati tačnim?

Stvar je u tome da je jedan  isti korisnik na kineskom forumu A9VG prethodno otkrio i informaciju da Death Stranding izlazi u novembru ove godine – par nedelja pre službene najave, a ta informacija se pokazala istinitom.

Naravno, od Sony, kao niti od razvojnog studija Naughty Dog, zasada još uvek nemamo nikakvu službenu potvrdu i ne znamo kada bi ona mogla stići, ali prema svemu sudeći, može se reći da  The Last of Us Part II zaista možemo zaigrati u februaru 2020. godine.

Izvor: ResetEra

Komentarišite na forumu…