| Gaming | Vesti | Electronic Arts radi na rimejku Dead Space
Vesti

Electronic Arts radi na rimejku Dead Space

Tokom EA Play Live 2021, Motive, studio Electronic Arts je najavio da se popularni naučno-fantastični/horor naslov Dead Space, vraća u vidu rimejka.

Dead Space se razvija ekskluzivno za sledeću generaciju konzola i PC, kako bi fanovi prema navodu čelnika, uživali u novim dimenzijama vizuala, zvuka kao i kontrole uz Frostbit engine.

Fanovi će imati prilike da uživaju u nadograđenoj priči, karakterima, kao i mehanici same igre dok pokušavaju da prežive noćnu moru na USG Ishimura, i usput otkrivaju jezive detalje iza brutalnih ubistava posade i broda.

„Franšiza Dead Space imala je ogroman uticaj na žanr horor-preživljavanja kada je objavljena pre 12 godina, a u Motive sam došao kao obožavalac koji je prvo posebno radio na ovoj igri“, rekao je Phillippe Ducharme, viši producent Dead Spacea.

„U Motivu imamo strastveni tim koji ovom rimejku pristupa kao ljubavnom pismu franšizi. Dok gledamo da modernizujemo igru, obratili smo se posvećenim obožavaocima i pozvali ih da nam pruže povratne informacije od ranih faza proizvodnje kako bi isporučili igru Dead Space koju žele i kako bi novi igrači uživali.

 

Izvor: EA

 

Komentarišite na forumu…

AXE

Dodaj komentar

Kliknite ovde da biste poslali komentar