| Gaming | Vesti | E3 2021 će se održati kao Online događaj
Vesti

E3 2021 će se održati kao Online događaj

Kako se navodi u saopštenju kompanije, Entertainment Software Association je najavila planove za svoj poznati događaj E3. Pod sloganom „Game On.“, fanovi i posetioci mogu očekivati potpuno virtuelni E3 2021, uz pregršt zanimljivog sadržaja.

Svoje prisustvo su već potvrdili brojni saradnici poput Nintendo, Xbox, Capcom, Konami, Ubisoft, Take-Two Interactive i Warner Bros. Games. E3 2021 će se održati od 12-15 juna.

Sami developeri će direktno širom sveta predstaviti najnovije vesti, kao i predstaviti svoje naslove brojnim zainteresovanima. ESA će sarađivati sa globalnim medijskim partnerima kako bi omogućili da celokupan sadržaj bude besplatno dostupan svima.

„Čuvajući dugogodišnju poziciju E3 kao centralne destinacije za industrijske susrete – gde se stvaraju nova partnerstva i veze između izdavača video igara, programera i medija – digitalni format za E3 2021 znači da više ljudi nego ikad pre mogu da učestvuju. ESA se nada da ćemo biti u prilici da se i lično vidimo na E3 2022, a u međuvremenu se vidimo na mreži ovog juna!“ – navode iz kompanije.

 

Izvor: E3

 

Komentarišite na forumu…