| Gaming | Vesti | Bungie otkriva šta je sledeće za Destiny 2 krajem avgusta
Vesti

Bungie otkriva šta je sledeće za Destiny 2 krajem avgusta

Fanovi naslova Destiny 2 uskoro će saznati više o budućnosti same igre, kako će Bungie predstaviti nove detalje u showcase-u 24. avgusta. Iako nema mnogo konkretnijih informacija, nezvanično se saznaje da će studio otkriti više detalja o predstojećoj ekspanziji, The Witch Queen.

Tizer koji je Bungie podelio sa fanovima daje neke nagoveštaje o tome šta se sprema. Uz slogan koji glasi „Survive the truth“ (Preživite istinu), postoji simbol koji je povezan sa kraljicom Hive-a Savathun. Savathun je poznata i kao „Kraljica laži“ (Queen of Lies) i „Obmanjiva sestra“ (The Deceitful Sister).

Iz kompanije Bungie su u prethodnih nekoliko meseci počeli da se fokusiraju na Savathun, nakon nekoliko godina špekulacija o samom karakteru.

U 14. sezoni, Vex su nametnuli The Endless Night na Last City i čini se da je iza svega stajala Savathun. Ovo je samo pomoglo ponovnom špekulisanju da će Savathun biti glavni negativac u ekspanziji The Witch Queen. Takođe je sam studio naveo u februaru ove godine da će podeliti još vesti o „The Witch Queen i šire“ krajem leta.

Ranije ove godine, Bungie je odložio The Witch Queen za 2022. godinu, delom i zbog pandemije COVID-19. Studio je ionako dugo razmišljao o tome da svoje godišnje ekspanzije prebaci u prvu polovinu svake godine, „pre svega radi zdravlja tima“.

 

Izvor: Bungie

 

Komentarišite na forumu…