| Gaming | Vesti | Among Us dolazi na Xbox i PlayStation 14.decembra
Vesti

Among Us dolazi na Xbox i PlayStation 14.decembra

Popularni naslov Among Us konačno stiže na Xbox i PlayStation konzole, kako navodi developer Innersloth, nakon meseci spekulacija. Ako vam nije bilo dovoljno traženja Impostor-a, ili ako ste sami uživali sabotirajući ostale igrače u ovom naslovu, moći ćete da uživate u Among Us na PlayStation 4, PS5, Xbox One, kao i Xbox Series X/S 14. decembra ove godine.

Among Us poseduje crossplay podršku, te ćete moći da se igrate sa prijateljima na PC, Nintendo Switch, kao i mobilnim uređajima. Innersloth je takođe otkrio detalje o fizičkim izdanjima Among Us za PlayStation, Xbox i Switch. Uz osnovnu igru ​​i sav DLC, Crewmate Edition od 30 dolara uključuje poster Skeld mape, nalepnice i holografsku karticu.

Ta verzija će stići u Evropu 14. decembra, Japan i Južnu Koreju dva dana kasnije, a zatim u SAD, Kanadu i Latinsku Ameriku 11. januara. Impostor Edition od 50 dolara uključuje istu opremu kao i Crewmate paket, zajedno sa ljubičastim plišanim članom ekipe, emajliranom iglom i trakom.

Ejected Edition od 90 dolara dolazi sa još više poklona, uključujući čeličnu futrolu, kapu i, najbolje od svega, ćebe od flisa. Oba ova izdanja biće isporučena na proleće 2022.

 

Izvor: Innersloth

 

Komentarišite na forumu…