mitarus
PCAXE Addicted
- Učlanjen(a)
- 03.04.2009.
- Poruka
- 1.097
- Rezultat reagovanja
- 3
Moja konfiguracija
CPU & cooler:
Intel Core i5 2500K & LC-CC-95
Motherboard:
Gigabyte GA-H77M-HD3
RAM:
2x8GB Kingston HyperX FURY 1866MHz
VGA & cooler:
XFX RX480 8GB
Display:
AOC Q3279VWFD8
HDD:
Samsung 850 EVO 250GB
Sound:
Creative X-Fi XtremeGamer SB0770
Case:
Fractal Design Arc XL
PSU:
Thermaltake Smart SE 630W
Mice & keyboard:
Logitech MX518 | Logitech UltraX Premium Black
Naravno, sve sto si napisao stoji. Napisao sam ono iz ugla "sta je bolje za ~50e" za prosecnog vezbaca pocetnika. Postoji tu mali milion faktora, ali ti to vec i sam znas, ti si fanatikKada radim masu, kreatin, protein, bcaa, amino+ ishrana sa puno proteina i komplexnih UH
Rezanje protein, bcaa, amino i vitamini, ishrana sa puno proteina i vrlo malo UH
Tako sam imao najbolji napredak...
Bitna stvar je kakvog je zdravlja tvoj drugar, narocito kardio aspekt. U malom broju slucajeva takvi sagorevaci su za izbegavanje. Npr. sa Unidyne su dva drugara imala nezeljene efekte, nekontrolisano preznojavanje, ubrzan rad srca u mirovanju itd. Jedan ima hronicne migrene, drugi je solidno umascen sa istorijom srcanih problema u porodici. Vecina nema takvih problema, ali upozori ga, ako je zdrav neka proba.Da upadnem ovako u sred polemike..
Interesuje me sta je ovo i vredi li kupovati? Ok, procitao sam njihov opis ali da cujem vase misljenje. Ne kupujem ja, ortak jedan hoce, vidim da je cena znatno niza nego pre, kapiram da uskoro istice rok trajanja
Da vas cujem
http://www.pansport.rs/Sagoreva%C4%8Di-masti/Termogenici-i-kompleksni-sagoreva%C4%8Di/TL0670-Ripped-Fuel.html