Gle listove ovom liku bem ti zivotRecimo ovako nesto, to sam sada na brzinu nasao. Imas i vezbu kada sedis i sa bucicama pogadjas zadnje rame.
Sent from my Nexus 5 using Tapatalk
Gle listove ovom liku bem ti zivotRecimo ovako nesto, to sam sada na brzinu nasao. Imas i vezbu kada sedis i sa bucicama pogadjas zadnje rame.
Sent from my Nexus 5 using Tapatalk
Meni se isto desilo dok sam još vježbao kod kuće. Osjetim ja jedna strana primjetno teža od druge, stavim tegove na vagu, kada ono 10-ke variraju od 8,2-10,3kg! Nije katastrofalno kao kod tebe ali brate mili pretjeraše!Cujte i pocujte ! hahahhaah smejem se samom sebi , a nisam kriv elem... Kuci imam tegove ketlerove dvadesetice desetke petice... sipku od 10 kg... i tako ja godinama vezbam kuci .. Rekord na bencu mi je 110kg 9 ponavljanja , super sebi kazem ja nije toliko lose jer sam vezbam bez spotera itd... Uplatim ja teretanu pre neki dan , odem legnem na benc hmmm sta li je ovo zasto mi je ovako nesto tesko .. daj da stavim 100kg jer jelte znam da mogu .. trt mrt jedva 5 ponavljanja jos mi peto ortak pomogao malo ja u soku sunce ti sta se desava ovo da nije zbog sipke i drugacijeg balansa tezine , ajde kao mozda mi nije bio dan ... opet juce ja na benc, isto nekih 5 ponavljanja ... Uzmem ti ja kuci sve one dvadesetice izmerim i imam sta da vidim umesto 20, svaki ima po 16.5 misterija razresena dizao sam 14 kg manje od onoga sto sam mislio .. HAOS
Ko li je to merio sad se pitam kad ih je pravio
Skoro bolji priču nisam čuo, hahaha, koji FAIL, reci... Ni kriv ni dužan bi ispao grbav...ispao bih lazov a samo sam bio prevaren maltene hehe