BEGINER
PCAXE Addicted
- Učlanjen(a)
- 01.04.2009.
- Poruka
- 1.740
- Rezultat reagovanja
- 8
Moja konfiguracija
CPU & cooler:
Intel Core i5 4440 @ 3.10GHz
Motherboard:
ASUSTeK COMPUTER INC. Z97-K
RAM:
16,0GB Kingston Crveni txn Proka
VGA & cooler:
1023MB NVIDIA GeForce GTX 750
Display:
Neka 24orka, ocekuje se 32
HDD:
Patriot Blast ssd 240
Sound:
pojma neam
Case:
Xigmatek Elysium
PSU:
Seasonic 850w
Optical drives:
pojma neam
Mice & keyboard:
Logi i Logi svasta
Internet:
Ikom 200Mbita
OS & Browser:
Win 7 x64
Other:
MONEY & PUSSY LOVER
+1000000000Ma 'ajte molim vas, ispasce za 200din da operete bolje od perionice a usput se oznojite, curi voda dok trčite oko auta...
Prednosti su da za manje para operete brze auto ali u odnosu cena/kvalitet samousluzno pranje gubi.
Prosto pitanje, operete detaljno spolja, usisate unutra, prebrisete plastike, prebrisete auto, felne, sredite gume, koliko para i koliko vam vremena treba na samousluznim?
Razumem ja kad dođem sa nekog puta gde sam navatao mušice a auto relativno čist spolja i čist unutra da ću otići i sa 100-200din oprati to spolja, naravno neću trčati oko auta već to raditi onako kako mi je volja u tom trenutku. Kad želim da treniram, ne izabiram samousluznu perionicu za to...
Sent from my iPhone using Tapatalk
Mozete da pricate sta ocete, garantujem i tvrdim da sa 2-4 zetona ili 200-300 kinti nema sanse ni priblizno da ga operete kao sto ga operu u bilo kojoj perionici de rade rucno i normalno (za ovo sam spreman da se kladim sa bilo kim ovde, u pare da odraimo test, operete ga vi sami i slikamo auto i vide auto svedoci, i onda ga zamazemo jos i vise nego sto je bio umuljan pre vaseg pranja i damo ga momcima u perionici i ponovimo sve isto

@Fedja: DA sam u Italiji i da imam platu ko Italijani, placao bih 20 evra lagano pranje

Poslednja izmena: