BEGINER
PCAXE Addicted
- Učlanjen(a)
- 01.04.2009.
- Poruka
- 1.740
- Rezultat reagovanja
- 8
Moja konfiguracija
CPU & cooler:
Intel Core i5 4440 @ 3.10GHz
Motherboard:
ASUSTeK COMPUTER INC. Z97-K
RAM:
16,0GB Kingston Crveni txn Proka
VGA & cooler:
1023MB NVIDIA GeForce GTX 750
Display:
Neka 24orka, ocekuje se 32
HDD:
Patriot Blast ssd 240
Sound:
pojma neam
Case:
Xigmatek Elysium
PSU:
Seasonic 850w
Optical drives:
pojma neam
Mice & keyboard:
Logi i Logi svasta
Internet:
Ikom 200Mbita
OS & Browser:
Win 7 x64
Other:
MONEY & PUSSY LOVER
+1000000000Ma 'ajte molim vas, ispasce za 200din da operete bolje od perionice a usput se oznojite, curi voda dok trčite oko auta...
Prednosti su da za manje para operete brze auto ali u odnosu cena/kvalitet samousluzno pranje gubi.
Prosto pitanje, operete detaljno spolja, usisate unutra, prebrisete plastike, prebrisete auto, felne, sredite gume, koliko para i koliko vam vremena treba na samousluznim?
Razumem ja kad dođem sa nekog puta gde sam navatao mušice a auto relativno čist spolja i čist unutra da ću otići i sa 100-200din oprati to spolja, naravno neću trčati oko auta već to raditi onako kako mi je volja u tom trenutku. Kad želim da treniram, ne izabiram samousluznu perionicu za to...
Sent from my iPhone using Tapatalk
Mozete da pricate sta ocete, garantujem i tvrdim da sa 2-4 zetona ili 200-300 kinti nema sanse ni priblizno da ga operete kao sto ga operu u bilo kojoj perionici de rade rucno i normalno (za ovo sam spreman da se kladim sa bilo kim ovde, u pare da odraimo test, operete ga vi sami i slikamo auto i vide auto svedoci, i onda ga zamazemo jos i vise nego sto je bio umuljan pre vaseg pranja i damo ga momcima u perionici i ponovimo sve isto , naravno kladimo se u neku simbolicnu evropsku valutu tipa 100-200 evra :p), a da ne pricamo o perionicama za koje se zna da kidaju kako peru momci. Ja placam pranje 450-500 kinti, i auto mi izgleda kao nov(ima cak u ovoj temi dosta ranije posle pranja slike koga ne mrzi da trazi), za 150-200 kinti da se je**m i nerviram sto sam ogranicen vremenom koje je smesno malo, i da ginem da bih ga oprao, a pritom ne mogu ni priblizno da ga operem- neka hvala. Sto se guzve tice, to je tacno,i to je jedina mana "klasicnih" perionica a prednost samouzluznih, al hvala Bogu na potezu vazdusne linije 200-300 metara imam bar 5 perionica tako da ako je guzva u 1 u 2oj nije tako da ta prica o cekanju 2 sata i vise pada u vodu
@Fedja: DA sam u Italiji i da imam platu ko Italijani, placao bih 20 evra lagano pranje Sve ima svoje, ne mozes da poredis pranje 20 evra sa nasom platom ovde (tolko je skoro kod nas dubinsko pranje) verujem da Zabarima to nije problem
Poslednja izmena: