CoyoteKG
PCAXE Member
- Učlanjen(a)
- 01.01.2011.
- Poruka
- 207
- Rezultat reagovanja
- 7
Moja konfiguracija
CPU & cooler:
i7 2600K + CM Hyper 212 EVO
Motherboard:
MSI MPower Z77
RAM:
Kingston 16GB (2x8GB) HyperX Fury Red DDR3 1866MHz
VGA & cooler:
NVIDIA Quadro FX 1800
Display:
Dell U2412m + Samsung 971p
HDD:
Samsung SSD 840 EVO
Sound:
KEF Cresta 3 + Pioneer A-66X
Case:
CM Silencio 650
PSU:
CM GX-450W
Optical drives:
-
Mice & keyboard:
HP
Internet:
10/1
OS & Browser:
Win7 & Chrome
Nije ni 20% ni 8.3 nego manja od 3%.Mozda to nije 20%, mozda je 11.5%, mozda je 8.3% zavisi od gomile faktora (cene goriva, stila voznje, doba godine, nadmorske visine, itd..)
I primer je dva ista auta u istim uslovima. Kakva crna nadmorska visina sad sunce mu... Kakve to ima veze sa celom ovom pricom???
Pa naravno da je fiktivni slucaj, ali daj bilo koji primer, mogu ja da racunam na mom licnom primeru i opet bi racunica bila. Kakvih crnih 20%.Inace, racunica koju si naveo vazi za potpuno fiktivni slucaj koji sam lupio (30,000din i 36,000 din) da bi ti ilustrirao poentu kako cena kilometra ne zavisi samo od potrosnje. Te dve cifre apsolutno nemaju nikakve veze ni sa cim stvarnim. Razumes valjda da je lakse ilustrirati poentu nego provesti 2-3 sata trazeci apsolutno tacne cifre i izvoditi na papiru racunice?
Izvini, ne ljuti se, besmisleno pricas, pa ne mogu da nastavim vise konverzaciju. Pocinjem da se nerviram..
Vule, postujem to sto ti imas jako cipovan auto i sigurno da imas vise iskustva nego ja licno i mogu da razumem tvoje rezonovanje zbog same prakse.
Ali to sto se ne slazem je moja stvar
Pozdrav
odjavljujem se iz ove teme do sutra