drfedja
CPU Guru
- Učlanjen(a)
- 01.04.2009.
- Poruka
- 3.084
- Rezultat reagovanja
- 14
Moja konfiguracija
PC / Laptop Name:
Dell n5010, Intel Core i3 370M 2.4 GHz, 4 GB DDR3 1333
CPU & cooler:
Intel Core i7 4790K @ 4.5 GHz
Motherboard:
Biostar Hi-Fi Z97WE
RAM:
16GB Kingston HyperX Beast 2400
VGA & cooler:
Sapphire AMD Radeon R9-280X
Display:
Viewsonic VA2342 23" LED, LG 25"Ultrawide, Samsung VA2342 23"
HDD:
Samsung SSD850 Evo 250GB, Kingston 120GB V300 SSD, 2x1GB WD Caviar black
Sound:
Altec Lansing 5100E
Case:
Cooler Master 690-III
PSU:
Cooler Master G650M modular
Optical drives:
N/A
Mice & keyboard:
Keyboard/Mouse Cooler Master Storm
Internet:
Cable
OS & Browser:
Windows 10 Pro 64-bit
Other:
iPhone 6S 64GB
Ne bih bas da mesamo boraniju sa RS4 i RS6, ipak su ova dva visa liga za Alfe. Ne mogu da ne kazem da Sportwagon nije lep karavan.Hm... pa jes' lepa i u karavan verziji... ali... mislim da ipak to Audi radi bolje, mislim na karavane. RS4, RS6... uostalom, znaš na šta mislim.![]()
Ma tacno znam na sta mislis. Slicno kao kada navare na drndavu Ladu hromirani top.Ozbiljno... prvom prilikom baci pogled unutar trouglova i videćeš okruglu cev kako viri... mogli su barem da to nekako zamaskiraju.
![Rotf :rotf: :rotf:](/forum/smilies/rotf.gif)
Ja mislim da je stari Civic bolji auto od novog. Narocito TypeR verzija. Ima samo 1KS manje, i dosta kilograma. Ne kazem da je novi TypeR los, ali stari je bolji. A nisam ja jedini koji to misli.Nisam imao prilike da vozim ovog novog Civic-a dovoljno da bih to osetio... ali stari Civic je bio, mislim, i dalje je... fenomenalan auto.
VW R32 VR6 ima 100% bolji zvuk. Provereno.Moj dobar drugar ima 166 2.5 V6, koja pravi najbolji zvuk koji sam ja ikada čuo od šestaka!
Mada ni taj Alfin V6 nema los zvuk, ni malo.
![Rolleyes :rolleyes: :rolleyes:](/forum/smilies/rolleyes.gif)
Riknjavanje viljuske kod Alfe je kao dobar dan, zbog tvrdog vesanja. Moj burazer je skoro platio neki servis 800€ za Alfu 156 2.4 MJet. Onda je zabo rupcagu pa mu je auto malo tresao. Ono sto mogu da kazem je da taj auto ima bas osetljiv trap, a teski petocilindricni dizel ume da ga skenja po trapu. Ova Alfica 2005. godiste je restyling i nije losa uopste, ali nije nikako auto bez mana. Recimo, u zivotu nisam video losije farove nego na Alfi 156. Negde smo isli nocu nekom prilikom i to je blagi uzas, losije se vidi napred nego na starom Fiat Puntu MK1.