drfedja
CPU Guru
- Učlanjen(a)
- 01.04.2009.
- Poruka
- 3.084
- Rezultat reagovanja
- 14
Moja konfiguracija
PC / Laptop Name:
Dell n5010, Intel Core i3 370M 2.4 GHz, 4 GB DDR3 1333
CPU & cooler:
Intel Core i7 4790K @ 4.5 GHz
Motherboard:
Biostar Hi-Fi Z97WE
RAM:
16GB Kingston HyperX Beast 2400
VGA & cooler:
Sapphire AMD Radeon R9-280X
Display:
Viewsonic VA2342 23" LED, LG 25"Ultrawide, Samsung VA2342 23"
HDD:
Samsung SSD850 Evo 250GB, Kingston 120GB V300 SSD, 2x1GB WD Caviar black
Sound:
Altec Lansing 5100E
Case:
Cooler Master 690-III
PSU:
Cooler Master G650M modular
Optical drives:
N/A
Mice & keyboard:
Keyboard/Mouse Cooler Master Storm
Internet:
Cable
OS & Browser:
Windows 10 Pro 64-bit
Other:
iPhone 6S 64GB
Ne bih bas da mesamo boraniju sa RS4 i RS6, ipak su ova dva visa liga za Alfe. Ne mogu da ne kazem da Sportwagon nije lep karavan.Hm... pa jes' lepa i u karavan verziji... ali... mislim da ipak to Audi radi bolje, mislim na karavane. RS4, RS6... uostalom, znaš na šta mislim.
Ma tacno znam na sta mislis. Slicno kao kada navare na drndavu Ladu hromirani top.Ozbiljno... prvom prilikom baci pogled unutar trouglova i videćeš okruglu cev kako viri... mogli su barem da to nekako zamaskiraju.
Ja mislim da je stari Civic bolji auto od novog. Narocito TypeR verzija. Ima samo 1KS manje, i dosta kilograma. Ne kazem da je novi TypeR los, ali stari je bolji. A nisam ja jedini koji to misli.Nisam imao prilike da vozim ovog novog Civic-a dovoljno da bih to osetio... ali stari Civic je bio, mislim, i dalje je... fenomenalan auto.
VW R32 VR6 ima 100% bolji zvuk. Provereno.Moj dobar drugar ima 166 2.5 V6, koja pravi najbolji zvuk koji sam ja ikada čuo od šestaka!
Mada ni taj Alfin V6 nema los zvuk, ni malo.
Riknjavanje viljuske kod Alfe je kao dobar dan, zbog tvrdog vesanja. Moj burazer je skoro platio neki servis 800€ za Alfu 156 2.4 MJet. Onda je zabo rupcagu pa mu je auto malo tresao. Ono sto mogu da kazem je da taj auto ima bas osetljiv trap, a teski petocilindricni dizel ume da ga skenja po trapu. Ova Alfica 2005. godiste je restyling i nije losa uopste, ali nije nikako auto bez mana. Recimo, u zivotu nisam video losije farove nego na Alfi 156. Negde smo isli nocu nekom prilikom i to je blagi uzas, losije se vidi napred nego na starom Fiat Puntu MK1.