• Apgrejdovali smo forum na XenForo 2.1.1, ukoliko imate predloga vezanih za izgled ili funkcionalnost foruma, ili ukoliko naletite na neki problem, javite nam OVDE

DEFINISALI SMO PRAVILA FORUMA. Pročitajte ih, pojaviće se automatski kada krenete da čitate nešto!

Automobili

Srđan

PCAXE Member
Učlanjen(a)
04.04.2009.
Poruka
125
Rezultat reagovanja
0
Moja konfiguracija
@Srki
Pa nije to bas tako drasticno kao sto si naveo,bas me briga za misljenje drugih,ali prosto kad seljaci nesto iseljace onda ti to vise nije zanimljivo,izbegavam da kupujem ono sto je njima popularno,zato sam bas i izabrao imprezu,naravno najpre zato sto je legendaran auto izuzetnih performansi koji je btw u STI verziji prelep i prenad*kan a posle je kao slag na tortu doslo to da nije zanimljiva seljacima jer pojma nemaju o kolima i verovatno kokoskama nikako nije zanimljiva.
Aj da se manemo te price...nego, planiras da ti to bude jedini auto?Pitam jer je to skupa igrackica.Ne mislim odmah prilikom kupovine, vec na servise, delove, potrosnju goriva itd.Dobro razmisli o tome, pogotovo ako planiras da prelazis dosta kilometara na godisnjem nivou.Jer ima da guta pare!A ne ispalti se davati toliko para, da bi sa njim zavrsavao poslove koje mozes i sa drugim najobicnijim gradskim autom.

vamilos

PCAXE Member
Učlanjen(a)
30.04.2009.
Poruka
224
Rezultat reagovanja
0
Moja konfiguracija
CPU & cooler:
2500K@4500mhz CM 212 EVO
Motherboard:
MSI Z77-G43
RAM:
2x4GB 1866MHz Exceleram Black Sark
VGA & cooler:
PowerColor HD 6850
Display:
LG L225WS
HDD:
WD 640gb aaks, WD 250gb
Sound:
on board
Case:
Midgard II
PSU:
PC POWER & COOLING 500w Silencer
Optical drives:
Lg
Mice & keyboard:
TRUST DS-3700R+HP XA965AA
Internet:
SBB kablovska
OS & Browser:
Win 7 64bit
A bre vidite da je decko burzuj, pa mu se moze! :D
Moj brat iz svajcarske je imao taj subaru i jeo mu je pare samo tako. Sve je lepo dok nesto ne vrisne, a kad vrisne tad se hvataj za glavu. Zato je prodao subaru i kupio nissan 300sx BT.

M

Misko78

Guest
Ajde ovako, samo za info, imao sam i vozio Forestera 2.0 Turbo, potrosnja u gradu nikad nije bila ispod 16L, takodje ovaj motor je ekstremno osetljiv na lose gorivo pa sam se posle godinu dana voznje i problema sa knedlama i stucanjima i slicnim sranjima sa nasim gorivom (sa Madjarskim i Crnogorskim je radio savrseno) morao da se otarasim auta.

CAR

PCAXE Addicted
Učlanjen(a)
16.04.2009.
Poruka
1.694
Rezultat reagovanja
0
Moja konfiguracija
CPU & cooler:
Intel® Core™ i7-920 @ 4.4GHz (21x210) HT-off / Noctua NH-D14
Motherboard:
Gigabyte EX58-UD5
RAM:
3x2GB Mushkin Blackline PC3-12800 CL7 1600MHz @ 1680MHz 7-9-7-24 1T
VGA & cooler:
PowerColor Radeon HD 5850 @ 950/1275MHz
Display:
Samsung SyncMaster T220
HDD:
Crucial RealSSD C300 128GB / Samsung Spinpoint F4EG 2TB
Sound:
Creative Labs Sound Blaster X-Fi Titanium Fatal1ty Pro Series / Logitech Z-5500 Digital
Case:
Cooler Master Cosmos S
PSU:
Cooler Master Real Power M1000
Optical drives:
Samsung SH-S203B
Mice & keyboard:
Logitech MX 1100 / Logitech Wave Keyboard
Internet:
aDSL 1024/128
OS & Browser:
Windows XP Professional Edition Service Pack 2 / Windows 7 Ultimate 64-bit
Other:
PowerColor TV Wonder 650 / Corsair Flash Voyager GTR 32GB / Apacer HT203 200X 1GB

activated1

Moderator
Učlanjen(a)
01.04.2009.
Poruka
4.583
Rezultat reagovanja
10
Moja konfiguracija
PC / Laptop Name:
a1-PC
CPU & cooler:
AMD FX 8300 @ 3.3GHz / Thermalright Ultra-120A
Motherboard:
ASUS M5A99X EVO
RAM:
4x4GB Kingston HyperX Genesis
VGA & cooler:
ZOTAC GTX1060 6GB / ASUS R9270X-DC2T-2GD5
Display:
BenQ 2450
HDD:
SP/Samsung 120GB SSD Raid-0, 4x Toshiba 1TB Raid-0, Toshiba 2TB
Sound:
Integrated - S/PDIF @ Yamaha RX-V 659
Case:
Corsair Obsidian 750D
PSU:
Corsair RM1000i
Optical drives:
/
Mice & keyboard:
Logitech UltraX & Razer Copperhead (thanks to Lukija)
Internet:
Telekom VDSL 20Mbps/4Mbps
OS & Browser:
Windows 10 x64
Other:
Xiaomi Redmi 5 Plus/HTC One M7 32GB/HTC EVO 3D + 8gb microSD/Sony Ericsson X1
Pusti... vi's kakav mu je avatar, to ti sve govori ;)

A ovo ostalo... pa valjam se od smeha citajuci prethodnih par strana.
ADAC-i, Auto Bild-ovi, svaBski kvalitet izrade... sve samo puca od hvalospeva. Ne, nije ADAC nacionalno orijentisan, nikako, "pa nadje se i poneka Honda ili Toyota na listi"... A2 simbol kvaliteta :P... ADAC tako rekao... ako neko nije primetio, ima tamo cak i jednog Fiat-a na listi :D... Golf 5 lepsi od Stila :rotf: (Stalja stavio sliku sasvim normalnog Stila, znaci svaki sa troja vrata je takav, osim onih nadrkanih Abarth felni... i ove "in your face" zute boje... ali, *svaki* u hatch izdanju - ne ona rugoba sa 5-oro vrata - je takav, nema tu nista budzeno, nikavih spojlera, suknjica... a ispod slika Golfa 4, koji je neki GTI, kol'ko vidim po bedzu, i ima bar obrvice :d ... i koji je i takav opet ruzniji od Stila, a ipak - lepsi dva puta od odvratnog Mk 5)

Da ne zaboravimo i ays-a, osvedocenog BMW lover-a... koji se, naravno, pita (cak cudi!!) koji je to japanski atmosferac sa 100 konja po litri... iako se vec pricalo nadugacko i nasiroko o tome bas u ovoj temi, i to njemu... ali ne, nije on to procitao, to su neka kola koja dolaze sa istoka i nemaju plavo-beli propeler u grbu, pa onda nije ni bitno. A *jedini* koji je imao takve atmosferce, od po 100 konja po litri zapremine, jeste, naravno, "ultimate driving machine" BMW. Pa se onda ostavljaju specifikacije nekih modela... koje, kada pogledam, nesto i ne vidim da imaju tih 100hp po litri, ili ja bas i ne znam da racunam. Blizu, da... ali ne i okruglih 100, kako se pricalo.

A japanci, najbitnije je, nemaju takvo nesto. Ni blizu. Pa nista ni blizu tom navedenom M3, sa 3.2L i 343 konja, sto je "i vise od 100hp po litri". Matori S2000, sa 2L i 240ks, N-E P-O-S-T-O-J-I.
Ne vredjaj mi avatar :P. BTW ja sam izneo svoje razloge za takvo mishljenje :)

drfedja

CPU Guru
Učlanjen(a)
01.04.2009.
Poruka
3.084
Rezultat reagovanja
14
Moja konfiguracija
PC / Laptop Name:
Dell n5010, Intel Core i3 370M 2.4 GHz, 4 GB DDR3 1333
CPU & cooler:
Intel Core i7 4790K @ 4.5 GHz
Motherboard:
Biostar Hi-Fi Z97WE
RAM:
16GB Kingston HyperX Beast 2400
VGA & cooler:
Sapphire AMD Radeon R9-280X
Display:
Viewsonic VA2342 23" LED, LG 25"Ultrawide, Samsung VA2342 23"
HDD:
Samsung SSD850 Evo 250GB, Kingston 120GB V300 SSD, 2x1GB WD Caviar black
Sound:
Altec Lansing 5100E
Case:
Cooler Master 690-III
PSU:
Cooler Master G650M modular
Optical drives:
N/A
Mice & keyboard:
Keyboard/Mouse Cooler Master Storm
Internet:
Cable
OS & Browser:
Windows 10 Pro 64-bit
Other:
iPhone 6S 64GB
A ovo ostalo... pa valjam se od smeha citajuci prethodnih par strana.
ADAC-i, Auto Bild-ovi, svaBski kvalitet izrade... sve samo puca od hvalospeva. Ne, nije ADAC nacionalno orijentisan, nikako, "pa nadje se i poneka Honda ili Toyota na listi"... A2 simbol kvaliteta :P... ADAC tako rekao... ako neko nije primetio, ima tamo cak i jednog Fiat-a na listi :D...
Da li ja to cujem gomilu sarkazma iz usta jednog od Fiat-ovaca... :d :rotf:

Golf 5 lepsi od Stila :rotf: (Stalja stavio sliku sasvim normalnog Stila, znaci svaki sa troja vrata je takav, osim onih nadrkanih Abarth felni... i ove "in your face" zute boje... ali, *svaki* u hatch izdanju - ne ona rugoba sa 5-oro vrata - je takav, nema tu nista budzeno, nikavih spojlera, suknjica... a ispod slika Golfa 4, koji je neki GTI, kol'ko vidim po bedzu, i ima bar obrvice :d ... i koji je i takav opet ruzniji od Stila, a ipak - lepsi dva puta od odvratnog Mk 5)
Ako je tebi Stilo sa svojim nezgrapnim kockastim dizajnom lep, onda ok... to je stvar ukusa.

Da ne zaboravimo i ays-a, osvedocenog BMW lover-a... koji se, naravno, pita (cak cudi!!) koji je to japanski atmosferac sa 100 konja po litri... iako se vec pricalo nadugacko i nasiroko o tome bas u ovoj temi, i to njemu... ali ne, nije on to procitao, to su neka kola koja dolaze sa istoka i nemaju plavo-beli propeler u grbu, pa onda nije ni bitno. A *jedini* koji je imao takve atmosferce, od po 100 konja po litri zapremine, jeste, naravno, "ultimate driving machine" BMW. Pa se onda ostavljaju specifikacije nekih modela... koje, kada pogledam, nesto i ne vidim da imaju tih 100hp po litri, ili ja bas i ne znam da racunam. Blizu, da... ali ne i okruglih 100, kako se pricalo.

A japanci, najbitnije je, nemaju takvo nesto. Ni blizu. Pa nista ni blizu tom navedenom M3, sa 3.2L i 343 konja, sto je "i vise od 100hp po litri". Matori S2000, sa 2L i 240ks, N-E P-O-S-T-O-J-I.
Ma svaka cast Japancima, sto su spustili 100KS po litri iz atmosferasa u siroke narodne mase. Cinjenica je da oni NISU to prvi napravili, a i cinjenica je da nisu JEDINI koji to znaju da naprave.

CAR

PCAXE Addicted
Učlanjen(a)
16.04.2009.
Poruka
1.694
Rezultat reagovanja
0
Moja konfiguracija
CPU & cooler:
Motherboard:
Gigabyte EX58-UD5
RAM:
VGA & cooler:
Display:
Samsung SyncMaster T220
HDD:
Sound:
Creative Labs Sound Blaster X-Fi Titanium Fatal1ty Pro Series / Logitech Z-5500 Digital
Case:
Cooler Master Cosmos S
PSU:
Optical drives:
Samsung SH-S203B
Mice & keyboard:
Internet:
aDSL 1024/128
OS & Browser:
Other:
PowerColor TV Wonder 650 / Corsair Flash Voyager GTR 32GB / Apacer HT203 200X 1GB
Da li ja to cujem gomilu sarkazma iz usta jednog od Fiat-ovaca... :d :rotf:
Odavno sam ja Mazda-ovac... :D

A da je gomila - jes' vala, bas gomila :)
Ako je tebi Stilo sa svojim nezgrapnim kockastim dizajnom lep, onda ok... to je stvar ukusa.
Onaj sa troja vrata... prelep. Onaj zuti, sto Stalja okacio - fantastican.
Onaj sa 5 vrata - katastrofa.

Ruzan skoro kao Golf 5 :rotf:
Ma svaka cast Japancima, sto su spustili 100KS po litri iz atmosferasa u siroke narodne mase. Cinjenica je da oni NISU to prvi napravili, a i cinjenica je da nisu JEDINI koji to znaju da naprave.
Posteno. I ziva istina. I najbitnije - ja to nikada nisam ni govorio, naravno.

Elem - nit' prvi, nit' jedini. A nije to ni famozni BMW, nikako.

2 Sitijevac:
'Ajd deder... al' su ti razlozi skroz pogresni :)

Uostalom, kao i izbor kluba :D:D:D

drfedja

CPU Guru
Učlanjen(a)
01.04.2009.
Poruka
3.084
Rezultat reagovanja
14
Moja konfiguracija
PC / Laptop Name:
CPU & cooler:
Motherboard:
Biostar Hi-Fi Z97WE
RAM:
VGA & cooler:
Display:
HDD:
Sound:
Altec Lansing 5100E
Case:
Cooler Master 690-III
PSU:
Optical drives:
N/A
Mice & keyboard:
Internet:
Cable
OS & Browser:
Windows 10 Pro 64-bit
Other:
iPhone 6S 64GB
Odavno sam ja Mazda-ovac... :D

A da je gomila - jes' vala, bas gomila :)
Jednom fiatovac, uvek fiatovac.... :d :rotf:

Onaj sa troja vrata... prelep. Onaj zuti, sto Stalja okacio - fantastican.
Onaj sa 5 vrata - katastrofa.

Ruzan skoro kao Golf 5 :rotf:
Najruzniji od svih je Fiat Multipla (skleroza). Dizajner je ocigledno patio od doticne bolesti kada je dizajnirao automobil. Nista u zivotu odvratnije nisam video.... :rotf:

Golf V je pojam lepote za njih... :d

uostalom sta fali ovakvom Golfu IV ?

Iskreno ni meni se ne svidja preterano dizajn petice, ali nije ni tako los. Nova Honda Civic je tek pojam gluposti u dizajnu, sa onim cyber izduvima i smehotresnom svetlosnom grupom sa prednje strane. Da ne pricamo tek o Renault Megane-u, sto li ga samo zovu kachket. :rotf:
Petica bar nema nista od tih odvratnih gluposti na sebi.

BTW, Stilo sa 3 vrata deluje lepse od onog sa 5, mada je to obicno slucaj i kod ostalih. Medjutim, problem ostaje zadnji deo, koji je grozan.

Poslednja izmena:

misticx

PCAXE OC team
Učlanjen(a)
01.04.2009.
Poruka
957
Rezultat reagovanja
20
Moja konfiguracija
PC / Laptop Name:
MacBook 12" 2017
CPU & cooler:
AMD TR2 2920X @4.3GHz @ EK-FB ASUS X399 Monoblock & 2 x EK-CoolStream SE 360 @ Corsair LL120 RGB
Motherboard:
ASUS X399 ROG ZENITH EXTREME
RAM:
32GB DDR4 CORSAIR VENGEANCE RGB PRO 3000MHz
VGA & cooler:
ASUS TUF Gaming GeForce RTX 3080 Ti OC Edition
Display:
27" ASUS VG278Q 144Hz + 27" ACER V276HL + 27" LG 4K UK650-W
HDD:
Samsung 950PRO 512GB M.2 NVMe + 2x Samsung 860 EVO 1TB + 2x Samsung 850 EVO 250GB & QNAP 12TB
Sound:
Logitech Z-5500 Digital & Razer Mano' War 7.1 Wireless
Case:
NZXT H9 Flow
PSU:
EVGA SuperNOVA 850 G2 850W
Optical drives:
none
Mice & keyboard:
Razer Lancehead TE @ Razer Gigantus & Corsair Vengence K90
Internet:
SBB 100/10Mb
OS & Browser:
Windows 10 x64 Pro
Aj da se manemo te price...nego, planiras da ti to bude jedini auto?Pitam jer je to skupa igrackica.Ne mislim odmah prilikom kupovine, vec na servise, delove, potrosnju goriva itd.Dobro razmisli o tome, pogotovo ako planiras da prelazis dosta kilometara na godisnjem nivou.Jer ima da guta pare!A ne ispalti se davati toliko para, da bi sa njim zavrsavao poslove koje mozes i sa drugim najobicnijim gradskim autom.
Da,bio bi mi glavni auto,ali da me ostali pogresno ne razumeju,zivim u strogom centru i sve mi je tu na par koraka,drusto,radnje,kaficji,klubovi...Ne racunajuci prve mesece kada ga budem kupio (to cje biti stalna voznja po gradu i spavanje u njemu :D).Mislim da budem iskren,meni auto preterano i ne treba i to bi se svodilo na,voznju do nekog od splavova (Sound,Free...) do Ade u neki klub i eventualno po nekad da idem do NSa ili u ZR kod buraza itd.Ne bi sad da lupim neku kilometrazu ali slabo bi se prelazilo i mesecno a kamoli godisnje...I eventualno bi ga davao cjaletu da ga vozi po nekad(verovatno u istom periodu i on kupi Subaru Forester,pa bi se nekad menjali kola).

S

stalja

Guest
Ovom crvenom golfu fali ukus :D

Evo samo za cara

Njemu jednostavno ne trebaju spojlerčine i besni pogledi da izadje iz krompir izgleda ko golf :D

A ako oćeš već da prikažeš golfa u pravoj izvedbi odradi to ovako

za ovog kapiram da znaš

Poslednja izmena od urednika:

Flight

PCAXE Addicted
Učlanjen(a)
21.04.2009.
Poruka
1.016
Rezultat reagovanja
1
Moja konfiguracija
CPU & cooler:
X3 425@X4 B25@4000Mhz - Neki Thermalright
Case:
Chieftec Prostreet Rev. 3.0
Kia nije neki auto, s tim sto bih ga pre kupio od Fiata, ali naravno po cenama koje su u Nemackoj ili Francuskoj, a ne recimo da dam 13000 za Kia Ceed, kad' za te pare mozes da biras neka prava kola,(to stvarno mora da se bude lud pa da se da 13000 za Kia Ceed), ili mozes da uzmes Daciu Sandero za duplo manje para.

Ali definitvno je najsmesnije od svega sto ljudi kupuju zastavin Punto, koncept od pre 5-6 godina + proizvoden u Zastavi (sto je kvalitet bez premca :)), kada u svim ostalima zemljama, koje ga uvoze, pazite mi proizvodimo, koje ga uvoze cena je 6000 za Grande Punto, naravno uz uslov da date svoj krs onaj eko program.

Poslednja izmena:

BigJoe

PCAXE OC team
Učlanjen(a)
28.03.2009.
Poruka
2.788
Rezultat reagovanja
1
Moja konfiguracija
CPU & cooler:
Intel Core i7-920 (D0) & TRUE Black + 2x Noctua P12
Motherboard:
Intel DX58SO
RAM:
3x2GB OCZ Reaper 1600 CL7
VGA & cooler:
ATi Radeon HD5850 by GA
Display:
SAMSUNG SM 206BW
HDD:
~3,5TB
Sound:
Realtek ALC889
Case:
CM Stacker 830 Black + X Craft 350 + SCYTHE KAZA MASTER
PSU:
TT ToughPower 1500W
Optical drives:
Lite-ON LH-20A1S & SAMSUNG SH-S223L
Mice & keyboard:
Logitech MX1000 + G500 + G11
Internet:
ADSL 4Mb/256Kb
OS & Browser:
Windows 7 x64
Other:
HTC Desire, iPod Classic Black 80GB
@drfedja
Taj budženi Golf je ultra ružan, podseća na dečiju kreaciju iz NFS serijala...

@stalja
E taj Golf II je već zanimljiv :)
I da kratki Stilo je pojam dizajna za svakog Golf-a. Generalno Italijani imaju taj neki elegantno nad**ani dizajn koji se meni sviđa :)

CAR

PCAXE Addicted
Učlanjen(a)
16.04.2009.
Poruka
1.694
Rezultat reagovanja
0
Moja konfiguracija
CPU & cooler:
Motherboard:
Gigabyte EX58-UD5
RAM:
VGA & cooler:
Display:
Samsung SyncMaster T220
HDD:
Sound:
Case:
Cooler Master Cosmos S
PSU:
Optical drives:
Samsung SH-S203B
Mice & keyboard:
Internet:
aDSL 1024/128
OS & Browser:
Other:
Jednom fiatovac, uvek fiatovac.... :d :rotf:
Istina :D:D
Najruzniji od svih je Fiat Multipla (skleroza). Dizajner je ocigledno patio od doticne bolesti kada je dizajnirao automobil. Nista u zivotu odvratnije nisam video.... :rotf:
Mogao bih da se slozim sa tobom. Mogao bih... ali necu :d
Ipak, dosta je automobila (bilo) na trzistu, sigurno cemo naci nesto ruznije :D
uostalom sta fali ovakvom Golfu IV ?
Malo je sve tu "nabacano" i preterano... ali u sustini, ne fali mu nesto mnogo :)
Ali, prvo i osnovno pravilo u topic-ima "sta je lepse?" tipa - no tuners ;)

Tu se radi ko sta hoce, mogu od Fice da naprave Lamborghini... zato, posmatramo samo fabricke modele. A cak ni tu neke GTI, RS, Type-R, Abarth ili kakve vec "budzene" verzije, sa raznim dodacima u vidu spojlera, suknjica, prosirenih rubova i slicno, jer se i to poprilicno razlikuje od "normalne" verzije... znaci, samo stock.

Tako, stock Stilo (3. vrata) vs. stock Golf IV/V (isto sa 3. vrata, naravno... hatch/coupe je uvek lepsi oblik karoserije od sedana/limuzine ;)). A Golfovi tu nemaju sta da traze. Moje misljenje je i da nema lepog Golfa. A ni najnoviji, Mk 6 to sigurno nije.
Od cele te game, IV mi je jos i najlepsi. Ali nije to ni prineti Stilu.
Iskreno ni meni se ne svidja preterano dizajn petice, ali nije ni tako los. Nova Honda Civic je tek pojam gluposti u dizajnu, sa onim cyber izduvima i smehotresnom svetlosnom grupom sa prednje strane.
Novi Civic... svemirac? Jako lep auto. Naravno, drugaciji tip "lepote" od nekog klasicnog stila, ovo je ipak neki "futurizam", ako uopste mogu tako da se izrazim... ali jako lep auto. I to, koliko lep spolja, toliko lep i iznutra.
Ja sam bio odusevljen kada sam seo u njega.
BTW, Stilo sa 3 vrata deluje lepse od onog sa 5, mada je to obicno slucaj i kod ostalih. Medjutim, problem ostaje zadnji deo, koji je grozan.
Meni je zadnji deo sasvim OK. Cak i fino resen.

2 Stalja:
Vidi kakav je, majku mu... k'o bombona ;)

Doduse, mogao si da opalis po koju fotku i ove zujalice do njega, kad se vec nasao tu... to je vec ozbiljan automobil... ;)

BTW, jako lepa ova poslednja slika, sa ovim guzonjom na pumpi :)
Bas je nekako, efektna... pumpa, ovi grafiti u pozadini, oronula zgrada... a ni Golfic nije los, moram da priznam, lep, sa cistim linijama :)

d0minat0r

PCAXE OC team
Učlanjen(a)
01.04.2009.
Poruka
3.633
Rezultat reagovanja
58
Moja konfiguracija
VGA & cooler:
Gainward 4850 512DDR3
Display:
Viewsonic 24"
HDD:
seagate 500Gt Single P
Case:
/
Optical drives:
Samsung 203D
Mice & keyboard:
A4tech oscar X 748K i microsoft ergo natural 4000
Internet:
ADSL 4Mbit
OS & Browser:
WIN7
V ice su i meni ruzne do zla boga

golf je odlichan ne znam sta je vama tu ruzno i bez ukusa ?

drfedja

CPU Guru
Učlanjen(a)
01.04.2009.
Poruka
3.084
Rezultat reagovanja
14
Moja konfiguracija
PC / Laptop Name:
CPU & cooler:
Motherboard:
Biostar Hi-Fi Z97WE
RAM:
VGA & cooler:
Display:
HDD:
Sound:
Altec Lansing 5100E
Case:
Cooler Master 690-III
PSU:
Optical drives:
N/A
Mice & keyboard:
Internet:
Cable
OS & Browser:
Windows 10 Pro 64-bit
Other:
iPhone 6S 64GB
Ovom crvenom golfu fali ukus :D
Pa ok, mozda je malo preteran, ali i to je neki trkacki styling. :d

A ako oćeš već da prikažeš golfa u pravoj izvedbi odradi to ovako

Ovaj je pravi krompirwagen. :rotf: Osim felni, skoro sve je serijsko. Stakla je zatamnio da se ne vide lubenice.... :d

za ovog kapiram da znaš

Znam decka ciji je taj Golf. ;) Stavio mu je sesnaestice i unutra ima tablu od Corrada. Jedna od lepsih dvojki u gradu.

@drfedja
Taj budženi Golf je ultra ružan, podseća na dečiju kreaciju iz NFS serijala...
Ma Djole, ruzan ti je Ignis. :d Ta cetvorka je extra, za razliku od raspalog Civica i Tipa....ovaj Stila.... :rotf:

Poslednja izmena:

CAR

PCAXE Addicted
Učlanjen(a)
16.04.2009.
Poruka
1.694
Rezultat reagovanja
0
Moja konfiguracija
CPU & cooler:
Motherboard:
Gigabyte EX58-UD5
RAM:
VGA & cooler:
Display:
Samsung SyncMaster T220
HDD:
Sound:
Case:
Cooler Master Cosmos S
PSU:
Optical drives:
Samsung SH-S203B
Mice & keyboard:
Internet:
aDSL 1024/128
OS & Browser:
Other:

Diabolique

PCAXE OC team
Učlanjen(a)
01.04.2009.
Poruka
2.705
Rezultat reagovanja
1
Moja konfiguracija
CPU & cooler:
E5200
Motherboard:
P5Q
RAM:
2x2GB
VGA & cooler:
5770
Display:
DIY Projektor
HDD:
10001FALS, 10EACS, 10EADS
Sound:
Audigy@Z5500
Case:
Generic
PSU:
CM 450 RP
Optical drives:
Pioneer 215D
Mice & keyboard:
MS Natural 4000, MX1100R
Internet:
IKOM 2Mb
OS & Browser:
Win XP

drfedja

CPU Guru
Učlanjen(a)
01.04.2009.
Poruka
3.084
Rezultat reagovanja
14
Moja konfiguracija
PC / Laptop Name:
CPU & cooler:
Motherboard:
Biostar Hi-Fi Z97WE
RAM:
VGA & cooler:
Display:
HDD:
Sound:
Altec Lansing 5100E
Case:
Cooler Master 690-III
PSU:
Optical drives:
N/A
Mice & keyboard:
Internet:
Cable
OS & Browser:
Windows 10 Pro 64-bit
Other:
iPhone 6S 64GB
A folije na staklima? :D

Bre, pravi mrtvacki auto... vec vidim Mirka Topalovica kako ga pali na kurblu :rotf:
Jel to gospodin Rajkovic? Tata sta mu je? Sad mu nije nista, ubio si ga ko' zeca! :rotf:

ays

PCAXE Addicted
Učlanjen(a)
17.07.2009.
Poruka
1.376
Rezultat reagovanja
0
Moja konfiguracija
Bre, pravi mrtvacki auto... vec vidim Mirka Topalovica kako ga pali na kurblu :rotf:
Taj golf je još i lep za Mečkinu E-klasu karavan! To je mrtvački sanduk!

A što se novog Civic-a tiče(koji je inače lošiji auto od prethodnog) dizajn je... "moderan, futuristički"... dok ne pogledaš malo bolje u one trouglove koji predstavljaju izduve i vidiš malene cevke od auspuha... :rotf:
Preglednost u auto je nikakva. Mesta za mene koji imam 197cm, nema (Verovatno oni koji se razumeju u automobile, shvataju sada moj otpor i manjak lepih reči za japanske automobile).
Udobnost je nepostojeća, kičma me je bolela posle samo 20km probne vožnje (mora da sam bio na nekim teškim drogama kada sam pomislio da bih možda i mogao da kupim isti)... I sve ovo što sam nabrojao, nekom ko ima 180cm i ko voli taj dizajn će biti glupost... jer se njemu novi Civic dopada. Opet, kao i za skoro sve ostalo u životu - stvar ukusa.

Još jednom da ponovim, ovog puta vrlo precizno:
"BMW pravi najbolje putničke automobile u nižoj srednjoj(serija 3) i višoj srednjoj(serija 5) klasi, kao i najbolje sportske limuzine(M3 i M5)!" - Moje mišljenje i možda je pogrešno ali ničije drugo mišljenje(zbog manjka argumenata) neće promeniti isto. Sve dok ja lično ne budem vozio, samim tim i imao, auto za koji bih rekao da je bolji.

Moje mišljenje je isključivo bazirano na ličnom iskustvu a ne na onom što je rekao Jeremy Clarkson, napisao Auto Bild/ADAC/SAT+/Top Gear/Fifth Gear, neko na nekom forumu, Wikipedia-ji ili bilo kakvom drugačijem izvoru informacija. Tek kada neko, ko je ima(o) BMW-a kaže da je ovakav ili onakav u negativnom kontekstu, biće notirano u mojoj glavi kao "zanimljivo".

Japancima svaka čast za mnogo toga... ponajviše Toyota-i za offroad vozila, koja UN(i svi njihovi ogranci) koriste kao službena vozila, Hondi za Clarity i Nissan-u za Skyline! Prethodno nabrojani automobili/vozila, imaju moje neograničeno poštovanje.

Ali... niti jedan od ovih automobila, neće biti u stanju da izazove u meni, osećanja koja uspeva jedna Alfa Romeo 156!(ljubav - bol, strast - bes, u isto vreme). :d

drfedja

CPU Guru
Učlanjen(a)
01.04.2009.
Poruka
3.084
Rezultat reagovanja
14
Moja konfiguracija
PC / Laptop Name:
CPU & cooler:
Motherboard:
Biostar Hi-Fi Z97WE
RAM:
VGA & cooler:
Display:
HDD:
Sound:
Altec Lansing 5100E
Case:
Cooler Master 690-III
PSU:
Optical drives:
N/A
Mice & keyboard:
Internet:
Cable
OS & Browser:
Windows 10 Pro 64-bit
Other:
iPhone 6S 64GB
Taj golf je još i lep za Mečkinu E-klasu karavan! To je mrtvački sanduk!
Ma najlepsi karavan je Alfa 156 Sportwagon. :cool: :d

A što se novog Civic-a tiče(koji je inače lošiji auto od prethodnog) dizajn je... "moderan, futuristički"... dok ne pogledaš malo bolje u one trouglove koji predstavljaju izduve i vidiš malene cevke od auspuha... :rotf:
Preglednost u auto je nikakva. Mesta za mene koji imam 197cm, nema (Verovatno oni koji se razumeju u automobile, shvataju sada moj otpor i manjak lepih reči za japanske automobile).
Apsolutno se slazem sa ovom konstatacijom. Trouglasti izduvi izgledaju debilno, kao poslednja ciganija sa buvljaka. :rotf:
Kod Japosa je sve malo...zna se...:d

Udobnost je nepostojeća, kičma me je bolela posle samo 20km probne vožnje (mora da sam bio na nekim teškim drogama kada sam pomislio da bih možda i mogao da kupim isti)... I sve ovo što sam nabrojao, nekom ko ima 180cm i ko voli taj dizajn će biti glupost... jer se njemu novi Civic dopada. Opet, kao i za skoro sve ostalo u životu - stvar ukusa.
Novi Civic dize zadnju nogu u krivini kao ker kad zapisava zbunje. Ono sto nedostaje Civicu je multilink, koji usput postoji kod starijeg modela, a postoji i sedan verzija koja takodje ima multilink. Ona je verovatno udobnija.

Japancima svaka čast za mnogo toga... ponajviše Toyota-i za offroad vozila, koja UN(i svi njihovi ogranci) koriste kao službena vozila, Hondi za Clarity i Nissan-u za Skyline! Prethodno nabrojani automobili/vozila, imaju moje neograničeno poštovanje.
Toyotini terenci jako dobro prolaze na testovima izdrzljivosti.
Skyline je cist primer japanske ruznoce, visokih performansi i kvaliteta. Taj auto je prosto lep u svojoj ruznoci. Skyline je jedan od automobila koje bi rado posedovao.

Ali... niti jedan od ovih automobila, neće biti u stanju da izazove u meni, osećanja koja uspeva jedna Alfa Romeo 156!(ljubav - bol, strast - bes, u isto vreme). :d
Znam ja to.... Ljubav prema alfi je bezgranicna. Sto te vise za***ava, to je vise volis.... Imam jednog drugara koji je non-stop popravlja, dao je u poslednjih 2 godine vise para na auto nego sto vredi. Alfisti obicno lazu koliko daju para majstorima. :rotf:

ays

PCAXE Addicted
Učlanjen(a)
17.07.2009.
Poruka
1.376
Rezultat reagovanja
0
Moja konfiguracija
Ma najlepsi karavan je Alfa 156 Sportwagon. :cool: :d
Hm... pa jes' lepa i u karavan verziji... ali... mislim da ipak to Audi radi bolje, mislim na karavane. RS4, RS6... uostalom, znaš na šta mislim. ;)

Apsolutno se slazem sa ovom konstatacijom. Trouglasti izduvi izgledaju debilno, kao poslednja ciganija sa buvljaka. :rotf:
Kod Japosa je sve malo...zna se...:d
Ozbiljno... prvom prilikom baci pogled unutar trouglova i videćeš okruglu cev kako viri... mogli su barem da to nekako zamaskiraju.

Novi Civic dize zadnju nogu u krivini kao ker kad zapisava zbunje. Ono sto nedostaje Civicu je multilink, koji usput postoji kod starijeg modela, a postoji i sedan verzija koja takodje ima multilink. Ona je verovatno udobnija.
Nisam imao prilike da vozim ovog novog Civic-a dovoljno da bih to osetio... ali stari Civic je bio, mislim, i dalje je... fenomenalan auto.

Toyotini terenci jako dobro prolaze na testovima izdrzljivosti.
Skyline je cist primer japanske ruznoce, visokih performansi i kvaliteta. Taj auto je prosto lep u svojoj ruznoci. Skyline je jedan od automobila koje bi rado posedovao.
Apsolutno se slažem. Meni su R33 i R34 najbolji, ujedno i moji favoriti medju svim japanskim automobilima.

Znam ja to.... Ljubav prema alfi je bezgranicna. Sto te vise za***ava, to je vise volis.... Imam jednog drugara koji je non-stop popravlja, dao je u poslednjih 2 godine vise para na auto nego sto vredi. Alfisti obicno lazu koliko daju para majstorima. :rotf:
Pošto ja nisam vlasnik te Alfe, moj mladji brat je, ne mogu da govorim iz tog ugla... ali kao neko ko je dao od početka ove godine do ovog momenta 500+€(prestao sam da računam) na popravke... mogu da potvrdim da je ljubav prema Alfi veoma, veoma bolna(što po džep, što po mozak)!!!

Moj dobar drugar ima 166 2.5 V6, koja pravi najbolji zvuk koji sam ja ikada čuo od šestaka! Ali taj zvuk, izgled i strast dolazi sa cenom za veliki servis od 38.000 dinara! Prednje donje viljuške - 120€ komad, gornje viljuške - 70€ komad. Najobičnije gumice za balans štangle - 20€ komad(2 po prednjem točku).
No... taj moj drugar je pravi Alfista. Vozio je pre ove 166, još jednu 166 ali 2.4jtd a pre nje 156 1.9jtd a pre nje 156 1.6... ne žali čovek pare za Alfe i lažeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee kao pas kada ga pitam koliko je tačno potrošio! :d:rotf:

Shiki

PCAXE OC team
Učlanjen(a)
01.04.2009.
Poruka
1.609
Rezultat reagovanja
1
Moja konfiguracija
CPU & cooler:
.
RAM:
4GB DDR3 1066MHz
Display:
LG LC55 42"
HDD:
Kingston V+ 128GB|WD GREEN 1TB (Icy Box)| 160GB WD Passport
Sound:
Logitech Z5500
Mice & keyboard:
Apple Magic Mouse|Apple Wireless Keyboard
Internet:
Cable 8096/384
OS & Browser:
Snow Leopard 10.6.6 :)
Other:
Macbook White Unibody
Ovaj golfic dvojka je lep sa izuzetkom kockastih farova koji su neshto najruznije shto se moze staviti na golfica, ne ruzno nego ogavno, zaista se grozim kad to vidim.

Obe ove cetvorke su krajnje ruzne, i karavancina i ona crvena.

Ovako neshto je vec lepshe

Ili ovako neki "mibimalizam"

Dok bih ja sebi samo ovako neshto napravio, nishta vishe, cak mozda i bez "mrshtilice"

:wave:

R_U_S

Banned
Učlanjen(a)
03.04.2009.
Poruka
117
Rezultat reagovanja
1
Moja konfiguracija
CPU & cooler:
Athlon64 X2 3800+@3GHz-Cooler Master Hyper 212 , Aerogate 1-----Turion64 1.6GHz
Motherboard:
Biostar A78XA-A2T-AMD-Ati RD770-----Acer Aspire 9300
RAM:
2x1Gb Kingston VR@1GHz-5-4-4-12 -----2xGB DDR2 SODIMM
VGA & cooler:
Asus TOP EAH 3870 512Mb, Apache Voodoo2 12Mb, Matrox MGA200-----GeForce 7300go
Display:
Asus TOP EAH 3870 512Mb, Apache Voodoo2 12Mb, Matrox MGA200-----GeForce 7300go
HDD:
2xWD 640Gb RAID 0-----2.5" Hitachi 120Gb
Sound:
Creative Audigy 2, Altec Lansing 5100 Realtek ALC 883
Case:
Chieftec Dragon DX-01WD
PSU:
LC Power 550Wt
Optical drives:
HP DVD630i, LiteOf DVD-----TSST Corp DVD-RW
Mice & keyboard:
Logitech: RX1500, RX250, ...
Internet:
ADSL
OS & Browser:
WinXP professional
@ays:
Samo za tebe:

ko je bre rekao da su BMW loši?? Pa čak su u top gear nahvalili 520d, ako se sećam Hamond ga je vozio. E sada, što jes jes, i kod njih se smatra da M3 voze paljevine :rotf: i kicoši, ko će da zaboravi onu za***anciju od epizode gde su pored puta stavili cockometer :rotf:
Aj sad i ja da malo rasplamsam vatru, pa ovi novi traktori iz BMW-a su brutalni, ej bre, 2.0l - 204ks ako se ne varam :eek:

ays

PCAXE Addicted
Učlanjen(a)
17.07.2009.
Poruka
1.376
Rezultat reagovanja
0
Moja konfiguracija
@ays:
Samo za tebe:
Hvala, znam za to... bmw m3 je imao 19.4mpg ~ 12l/100km a prius 17.2mpg ~14,5l/100km.
Mislim da je Jeremy rekao da je prema najnovijim istraživanjima na duže, Prius štetniji od Range Rovera. :D

ko je bre rekao da su BMW loši?? Pa čak su u top gear nahvalili 520d, ako se sećam Hamond ga je vozio. E sada, što jes jes, i kod njih se smatra da M3 voze paljevine :rotf: i kicoši, ko će da zaboravi onu za***anciju od epizode gde su pored puta stavili cockometer :rotf:
Aj sad i ja da malo rasplamsam vatru, pa ovi novi traktori iz BMW-a su brutalni, ej bre, 2.0l - 204ks ako se ne varam :eek:
320i je vozio Hammond a 530i je vozio James.
Slažem se da je serija 3 limuzina malko... ružna, ali zato kupe verzija i M3 su brutalno nad**ane i prelepi automobili:

ruku na srce u ovoj boji bih ga kupio samo da sam slep... al' dobro to sam ja. :d

Istina... ali:

I da... nije 204 nego je i dalje 170, kao što je i bilo od 2000 pa na ovamo. Povećan je obrtni momenat sa 180 na 210Nm.
Dok 2.0d je sada pojačan sa 163 na 177 i obrtni momenat je povećan za 40Nm(sa 310 na 350Nm). Primera radi, moj 520d ima 136hp i 250Nm, što ti je 100Nm više i 41hp više. 5godina je prošlo od kako je moj bmw napravljen i kada je ovaj novi 2.0d motor počeo da se ugradjuje(2002-2007).

Ono što mene impresionira kod ovih novih BMW vozila je ovo:
Efficient Dynamic - tehnologija koju ugradjuju zarad smanjenja potrošnje i povećanja iskorišćenosti motora. Koliko sam ja razumeo, taj sistem prepoznaje režim vožnje i prema isto menja režim rada motora... tako nekako... valjda. :d

drfedja

CPU Guru
Učlanjen(a)
01.04.2009.
Poruka
3.084
Rezultat reagovanja
14
Moja konfiguracija
PC / Laptop Name:
CPU & cooler:
Motherboard:
Biostar Hi-Fi Z97WE
RAM:
VGA & cooler:
Display:
HDD:
Sound:
Altec Lansing 5100E
Case:
Cooler Master 690-III
PSU:
Optical drives:
N/A
Mice & keyboard:
Internet:
Cable
OS & Browser:
Windows 10 Pro 64-bit
Other:
iPhone 6S 64GB
Ovaj golfic dvojka je lep sa izuzetkom kockastih farova koji su neshto najruznije shto se moze staviti na golfica, ne ruzno nego ogavno, zaista se grozim kad to vidim.
Ni ja ne gotivim farove od Jette na Golfu 2. Pre sam za Angel Eyes.

Evo kako to treba da izgleda:

Pravi German Style sa sve BBS felnama. :balavim:

Poslednja izmena:
Vrh